Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Captură la Babuşcă, 0.2kg şi 15cm

Suciu, Duminică, 3 Iulie 2011 pe Lacul Tăureni, judeţul Mureş

Premiu:
Captura anului 2011 la Babuşcă
Captură de:
Data:
Duminică, 3 Iulie 2011
Reţinut/eliberat:
eliberat
Lungimea:
15 cm - estimată
Greutatea:
0.2 kg - estimată
Nada/năluca:
mamaliga
Stil pescuit:
Vargă (undiţă)
Detalii stil:
-
Echipament:
-
Locaţia:
Descriere:
o rosioara.....
Babuşcă

Discuție

Radu Pop 7 Iulie 2011:
Cataline, ai uitat sa faci modificarea, pestele din imagine este din specia babuşcă, nu roşioară. Nu s-a nascut nimeni invatat, si eu am intrebt pe forum nu cu mult timp in urma despre diferentele dintre babusca si rosioara. Te pacalesti repede daca nu esti atent iar pe de alta parte sunt convins ca in multe zone ... acest peste este stiut ca fiind rosioara si pace buna, nu este negociabil

Dinu Florin Cirstean 7 Iulie 2011:
Nu 8 , scuze , 6 , am gresit din nou.

Dinu Florin Cirstean 7 Iulie 2011:
Nota acordata de mine a fost 8 . Asta spune totul.O sa-ti trimit si tie pe e-mail studiul de care am amintit sa te poti orienta pe viitor. ok ?

Suciu 7 Iulie 2011:
spunemi te rog o apreciere si la aceasta captura Dinu

Radu Pop 7 Iulie 2011:
Corect, asteptam interventia lui Catalin.

Dinu Florin Cirstean 7 Iulie 2011:
Scuze , am gresut un lucru, inca nu exista posibilitatea de a corecta eventualele greseli la comentariile capturilor, . Am spus ca inotatoarele au tenta portocalie . Acest lucru este specific babustelor, nu rosioarelor, cum am scris in precedentul comentariu . Mea culpa !

Dinu Florin Cirstean 7 Iulie 2011:
ok , sa o luam asa cum a fost inregistrata, sa o botezam " rosioara". Eu unul inclin insa sa zic ca este o babusca veritabila. Iata si argumentele mele : inotatoarele au tenta portocalie ( specific rosioarelor), gura nu este orientata in sus ( ca la rosioara), solzii sunt relativ mici, iar inotatoarea dorsala este in dreptul celor ventrale.Notă acordată:

din 3 voturi + enciclopedie

Nota finala: 5.68

Nota oferita de sistem: 4.69

Nota oferita de pescari: 6.67