Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Captură la Mreana, 2kg şi 62cm

Crisan Sergiu, Joi, 14 Iunie 2012 pe Râul Arieş, judeţul Cluj

Specia:
Captură de:
Data:
Joi, 14 Iunie 2012
Reţinut/eliberat:
eliberat
Lungimea:
62 cm - fixă
Greutatea:
2 kg - fixă
Nada/năluca:
rama neagra
Stil pescuit:
Feeder
Detalii stil:
-
Echipament:
-
Locaţia:
Descriere:
O mreana superba capturata in jurul orei 5 in cursul acestei diminetzi;)
Mreana

Discuție

Ionel Haprian 15 Iunie 2012:
Faina captura ! Am pescuit anul trecut la Clean pe Aries mai spre varsare un pic fata de unde aii prins-o pe asta si am avut o gramada de capturi.. e plin de peste acolo.

Dinu Florin Cirstean 15 Iunie 2012:
Daca are 62 cm are mai mult de 2 kg, pe viitor incearca sa o fotografiezi alaturi de un obiect cu dimensiuni universal recunoscute , pt a evita confuziile.

Crisan Sergiu 15 Iunie 2012:
am folosit un bat caperlan feeder classic de 3,6m,fir de 20,cosulet de 60 gr si carlig marimea 10 cu tija lunga,ca nada am folosit mamaliga amestecata cu cascaval ras si bucati taiate de rama.
dinu-florinai eu am zis doua kg,sincer nu am cantarit-o,dar am masurat-o si avea 62 cm si ma gandesc ca la asemenea lungime trebuia sa aiba 2 kg.

Adrian Stefan 14 Iunie 2012:
felicitari de captura te rog sa prezinti sculele folosite si montura daca esti amabil,

Dinu Florin Cirstean 14 Iunie 2012:
Cu degetul bagat in branhii a mai putut fi eliberata? Sincer ma indoiersc. Sincer ma indoiesc si de dimensiuni, am prins oarece mrene de 2 si peste 2 kg. Nu pare a avea atat. Poate ma insel...Notă acordată:

din 4 voturi + enciclopedie

Nota finala: 9.25

Nota oferita de sistem: 10

Nota oferita de pescari: 8.5