Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Captură la Şalău, 3.5kg şi 70cm

Rasoi, Marţi, 9 August 2011 pe Lacul Bercioiu, Raureni, judetul Valcea, judeţul Valcea

Specia:
Captură de:
Data:
Marţi, 9 August 2011
Reţinut/eliberat:
reţinut
Lungimea:
70 cm - fixă
Greutatea:
3.5 kg - fixă
Nada/năluca:
Vobler
Stil pescuit:
Spinning
Detalii stil:
Pestele a fost pescuit la spinning.
Echipament:
Echipamentul utilizat pentru pescuitul la somn pe care l-am folosit este urmatorul: - Lanseta Shimano Catana 2,7m, putere 20-50gr.; - Mulineta Shimano GT 2500; - Fir textil Spidewire diam. 0,16, rezistenta 11 kg; - Vobler Rapala de adancime, 12 cm, 10gr.
Descriere:
Salau pescuit pe raul Olt, in lacul Bercioiu, situat in aval de Rm. Valcea la circa 10 km.
Şalău

Discuție

Rasoi 24 Februarie 2012:
Probabil ca am gresit eu atunci cand am pus markerul, dar locatia este cea pe care am precizat-o.
Si mai este un amanunt de precizat, acela ca, in luna august 2011 lacul Bercioiu a fost golit datorita unei revizii efectuate hidrocentralei Stuparei (sau Govora), care este in avalul lacului si care il delimiteaza.
Practic, atunci pescuiam de fapt pe fundul lacului de acumulare, iar in apropierea apei erau si niste case unde oamenii locuiesc numai pe timpul verii.
Am repozitionat locatia ca sa fie cat de cat in apropierea locului cu pricina.
Adancimea era cam de 2 m.
Daca tot m-ai ironizat referitor ca am prins salaul in curtea cuiva, vreau sa-ti spun ca in perioada inundatiilor din 2006-2007, cand Dunarea s-a revarsat, mai toata lumea din zona localitatilor Corabia, Potelu, etc. pescuia in spatele casei, in gradina sau pe camp.
Va spun sincer ca s-au pescuit cantitati industriale de crap, salau si stiuca.
Numai bine.

Radu Pop 24 Februarie 2012:
Kamarad, vezi muta marker-ul pe malul apei la aceasta captura. Nu cred ca l-ai prins in curtea omului asa cum apare acum in harta
Felicitari si pentru aceasta captura, cam ce adancime estimezi ca avea Oltul acolo unde ai prins acest şalău ?Notă acordată:

din 5 voturi + enciclopedie

Nota finala: 9.7

Nota oferita de sistem: 10

Nota oferita de pescari: 9.4