Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Captură la Somn, 6.1kg şi 120cm

Bogdan Craciun, Marţi, 27 Decembrie 2011 pe Baraj Arpaş, judeţul Sibiu

Premiu:
Captura anului 2011 la Somn
Specia:
Captură de:
Data:
Marţi, 27 Decembrie 2011
Reţinut/eliberat:
reţinut
Lungimea:
120 cm - fixă
Greutatea:
6.1 kg - fixă
Nada/năluca:
vobler
Stil pescuit:
Spinning
Detalii stil:
-
Echipament:
-
Locaţia:
Descriere:
o captura neasteptata in sezonul rece
Somn

Discuție

Rasoi 25 Februarie 2012:
Salut!
Interesant este faptul ca ai pescuit acest peste la vobler la sfarsitul lunii decembrie 2011, cu toate ca, dupa umila mea parere niciun peste nu mai trage la momeli naturale, de ex: rame, viermi, larve, lipitori,etc., dar ce sa mai spunem despre momeli naturale?
Daca este asa, te felicit, deoarece pana acum nu am auzit de vreo captura de somn la vobler iarna in decembrie.
La momeli naturale am vazut si la PVTV ca s-au pescuit somni iarna pe diferite ape curgatoare, dar la momeli artificiale, iarna, la noi in zona inca nu am auzit si mai mult...nu am vazut.
Am vazut ca s-au capturat in baltile private de pe langa Bucuresti, caras, crap, babusca, biban, rosioara, ghibort, etc., dar somn in nici un caz.
Inca o data, multe felicitari ca ai capturat un asemenea exemplar in plina iarna.
Te rog, sa nu mai fii invidios pe pescarii valceni care au prins un peste mai mare decat al lor, deoarece al tau, pescuit in plina iarna valoreaza mult mai mult decat al nostru, si este totodata o curiozitate pentru noi.
Sa auzim de bine...si fir intins !

Mihai George 10 Februarie 2012:
nu am prea auzit sa se ia in anotimpul asta somn! der cine stie ....ai fi gasit groapa unde stateau ei! .....oricum e o performanta!

Bogdan Craciun 25 Ianuarie 2012:
L-am capturat regulamentar(spre mirarea mea),asteptand sa scot din apa o stiuca sau un salau care sa-mi depaseasca recordurile mele personale la acasti rapitori.

Mihai George 14 Ianuarie 2012:
de guraaaaa.....l-ai luat? regulamentar?

Bogdan Craciun 29 Decembrie 2011:
Am inteles aluzia si am corectat greseala!Fara suparare!

Dinu Florin Cirstean 29 Decembrie 2011:
Cred ca m-am facut inteles gresit, nu am negat corectitudinea estimarii ci doar faptul ca era inregistrata lungimea de 1.2 centimetri si nu 120 cum este corect .

Bogdan Craciun 28 Decembrie 2011:
Lungimea a fost estimata destul de bine,dar in poza pare mai mic deoarece sta putin incolacit in zapada.Cautam salaul,iar"somoteiul"a fost agatat intre ape nu pe fundul apei cum ar crede unii mai carcotasi.

Dinu Florin Cirstean 28 Decembrie 2011:
Felicitari ! Ai grija si modifica insa lungimea sa, ca ai trecut acolo 1.2 cm , de aici si nota mica data de catre sistem !

Balint Laurentiu 28 Decembrie 2011:
frumos!!Notă acordată:

din 8 voturi + enciclopedie

Nota finala: 9.95

Nota oferita de sistem: 10

Nota oferita de pescari: 9.89