Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

 1. Radu Pop, in 7 noiembrie 2016, ora 19:27 (7 Noiembrie 2016), a trimis:

  Cine are timp si bunavointa este rugat sa intre in modulul de adaugat partie. Acolo, dupa ce se selecteaza judetul/tara apare o harta pe care se pot plasa diverse informatii. E in faza de prototip si va rog asadar intoarceti-va aici cu parerile. Multumesc!

  1. Hrehoriac Boris Hrehoriac
   Orce iesire pe malul unei ape nu poate sa fie decat placuta.
  2. Boris Hrehoriac
   Frumos loc si frumoasa partida, mai mare placerea sa te plimbi pe malul unei ape limpezi si cu maluri cu petris si copaci ce sa te mai ascunda de arsita soarelui. LA MAI MULTE PARTIDE FRUMOASE!
  3. Radu Pop
   Ca si ultima idee: faci click pe butonul Facebook Share oricand, este ceva ce se genereaza dupa publicarea partidei si este valabil pe perioada nelimitata. Tradus: mergi pe site la partidele si capturile tale inregistrate anterior si ... da.
  4. Radu Pop
   Eu daca as avea cont Facebook as face share la toate partidele dar cred ca doar eu. Asa cum aici inregistrez toate partidele de pescuit indiferent de rezultat. Tin minte, era un individ, popapescarul, acel exemplar inregistra pe site doar partidele cu rezultate bune, nu presupun dar e ceea ce mi-a zis. Probabil asa gandesc multi, whatever. Dar de cand cu implementarea sistemului de confidentialitate unde poti tine doar pentru tine anume partide, nu mai ai motive a nu ti le inregistra. E mare gradina Domnului, faceti sau nu share pe Facebook, inregistrati sau nu. Pace. Media IQ a pescarilor e total dezamagitoare.
  5. Radu Pop
   Fa doar ceea ce consideri ca merita vechi kamarad, tot ce ai facut pentru acest portal deja este fenomenal si iti multumesc mult. Mentionez aici si activitatea lui Flavius si Adrian, mari domni, le multumesc si imi pare rau ca nu mai sunt activi. Evident multumesc tuturor membrilor dar aici m-am referit la contributia adusa capitolelor povestiri si enciclopedie. Mergem inainte.
  6. Dinu Florin Cirstean
   Sper sa ies mâine sau luni. Facem "experienta" după.
  7. Radu Pop
   Am gândit cu "tastatură" tare.
  8. Radu Pop
   De ce sa nu pui pe Facebook rezultatul unei partide de pescuit ? Adica ceea ce pui va fi vazut de catre prietenii tai, pe care tu i-ai ales si mi se pare normal sa vrei sa impartasesti cu ei aceasta bucata din viata ta. Inregistrezi date false ? Cineva isi va da seama iar credibilitatea ta, in primul rand pe Facebook, va scade. NU POTI COMPARA o bășină de fotografie cu un peste in brațe postata pe Facebook cu un link carte o intreaga partida de pescuit, partida ce cuprinde tone de informatii de la X fotografii, detalii despre capturi, nade, monturi, hărți, etc. Unde nu mai punem ca poti proteja anumite informatii din cadrul unei partide. Mă depășește.
  9. Radu Pop
   Singura șansă de supraviețuire este ca noi, fiecare ce folosim acest portal, sa-l promovam atat cat putem.
  10. Radu Pop
   Sunt oameni care incearca sa ma convinga sa renunt la acest proiect de ani. Sufletul imi spune 100%: nu o fă! ... dar simțul practic este în cumpănă.
  11. Radu Pop
   Kamarad Dinu, evident, pescarii au retineri in a face publica activitatea lor in pescuit. Probabil-sigur se intampla si in vanatoare, ș.a.m.d. Dar daca pentru fiecare marcaj pe harta poti seta cine are acces, sau, și mai bine, pentru intreaga partida de pescuit o poti face, care este problema ? Datele voastre/noastre sunt protejate. Aceasta este misiunea portalului, asta facem. Cine nu crede este rugat sa testeze sistemul, nu pupi nicio informatie daca autorul ei nu-ti permite.
  12. Dinu Florin Cirstean
   Scuza greselile ( implicit cele de exprimare), dar sunt dupa 11 ore de servici!
  13. Dinu Florin Cirstean
   Ober, am tot oclit raspunsul asta, dar il scriu pana la urma. Ideea de a marca exact ce , unde , cum , etc pe harta este excelenta. Ideea de a face publice aceste lucruri este chiar sclipitoare. Dar.... Dar este vorba despre pescari si mentalitatea lor. oare chiar nu ti s-a intamplat ca un prieten chiar sa te minta in fata in legatura cu un anumit loc de pescuit? Deci... Deci... Cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun. Asa ca sa punem pe facebook niste chestii, chair si pt mine e ezitant.
  14. Radu Pop
   De acum, pentru a inregistra o partida de pescuit este obligatoriu a marca pe harta pozitia initiala de pescuit. Este o informatie pe care o vom folosi pentru a va crea harta locurilor pescuite. Nu uitati, pentru fiecare marker in parte puteti stabili cine are acces ori si mai sus, pentru intreaga partida de pescuit. Asadar plasati acel marker, vom realiza acea harta mentionata, va fi ... minunat! Pareri?
  15. Radu Pop
   Mesajul din 24 Noiembrie, cel dolofan.
  16. Radu Pop
   Mon amie, asta nu e despre partide ci despre locurile de pescuit. Citeste mai jos ideea, mie imi place.
  17. Dinu Florin Cirstean
   Ober, dupa cum ziceam , sa fac "un partid de feste" si dupa aia....
  18. Radu Pop
   .................................
  19. Radu Pop
   Daca vreti sa aveti fiecare harta voastra, privata 100%, facem.
  20. Radu Pop
   Ok, cand aveti timp si ceea ce inregistra, verificati partea asta cu hartile in cadrul partidelor (voi face o pagina de test pentru ceea ce inseamna desenele pe harta). Dar acum vreau sa extindem aceasta idee si catre locurile de pescuit si din nou va cer ajutorul in a stabili o lista cu markere utile ce pot fi plasate pe harta unei locatii de pescuit. Nu magazine de pescuit ori asociatii caci acelea isi au locul lor separat (refacem si acele capitole). Am nevoie de idei de markere precum: debarcader, zona poluata, zona braconata, etc. Tot ceea ce este util pentru pescuit/pescar. Retineti ca aceste markere vor fi publice, markere private sau rezervate kamarazilor puteti plasa in cadrul hartilor partidelor de pescuit. Stima.
  21. Dinu Florin Cirstean
   Trebuie sa mai fac o pescuiala ca apoi sa ma bag la testare, cele vechi nu le mai modific, ca am uitat deja anumite lucruri....
  22. Gabriel Visan Visan
   Ok Radu incep sa ma descurc .... In douo trei zile ma obisnuiesc
  23. Radu Pop
   Prima pagina nu e accesibila atunci cand esti autentificat. Hai sa pastram acest topic dedicat hartilor partidelor de pescuit. Gabriel, orice nelamurire/sugestie ai, te rog mergi pe insula mea (profilul meu) si scrie-mi cu incredere.
  24. Gabriel Visan Visan
   Gata am gasit mii de scuze Radu stau cam prost la capitolul it...
  25. Gabriel Visan Visan
   Salut Radu am si eu o intrebare inainte cand intram pe site imi aparea prima pagina unde erea comunitate' profil ' ... etc . Acum intra direct profilul meu si nu reusesc sa mai deschid prima pagina!!! (Intru pe site dupa mobil) poti te rog sa imi dai cateva indicatii!!!
  26. Radu Pop
   Mă bucur să te revăd kamarad!
  27. Gabriel Visan Visan
   Va salut pe toti !!!!!M-am reantors deocamdata incerc sa ma socializez cu noua fata a sitelui ! Sunt elemente noi si arata super.....
  28. Radu Pop
   Nu cred că interesează pe cineva cu adevărat dar eu îmi fac datoria și raportez.
  29. Radu Pop
   Da, acele culori au fost alese la repezeală, sunt nepotrivite după părerea mea. Dar să reținem aspectul de bază, anume că de acum avem acces la mai multe instrumente pentru a marca harta unei partide: polilinii, poligoane, dreptunghiuri si cercuri. Zonele marcate pot fi colorate, avem 4 culori oribile acum, modificăm curând; iar precum markerele, aceste zone pot primi o descriere și de asemenea, un nivel de confidențialitate.
  30. Radu Pop
   Se poate vedea aici cum evolueaza munca la hartile de pescuit v2: http://povestipescaresti.ro/loc-de-pescuit/alba/muresul-in-judetul-alba/partida-de-pescuit/925-raducu-17-septembrie-2016/undeva-intre-teleac-si-totoi-o-zi-tipica-pentru-perioada-asta-degeaba/ Accesati linkul, extindeti/mariti harta pentru detalii.
  31. Radu Pop
   Totul e ceas, deja functioneaza pe serverul de development posibilitatea de a desena poli-linii, dreptunghiuri si chiar mai frumos: poligoane. Luni cel tarziu putem toti testa.
  32. Dinu Florin Cirstean
   scuza-mi greutatea de exprimare dar e seara, dupa o zo de serviciu...
  33. Dinu Florin Cirstean
   scuze, am citit la repezeala si am citit barca in loc de braco (nieri), si la ei treaba cu cercuri tot nu merge, eventual tot asa, cum am scris anterior, ca sunt zone cu setci, zone unde se braconeaza de pe mal, sau din barca, etc....
  34. Dinu Florin Cirstean
   Cercuri nu prea cred ca ar fi bine pt o zona de delimitare a pescuitului din barca, ceva ca un creion si sa poti contura , ca si cum ai desena, caci pe un luciu de apa chiar din barca nu poti pescui chiar oriunde, sunt zone cu apa mica sau insule, bariere de stuf, etc care trebuie ocolite. Nu stiu daca m-am exprimat clar, dar sper ca ai prins ideea Ober.
  35. Radu Pop
   Iar ca prezentare grafica am putea folosi cercuri, nu markere, si de asemenea sa putem stabili un diametru ceea ce va reflecta mai bine zona afectata. Merge ?
  36. Radu Pop
   Iar apropos de a putea marca zonele frecventate de braco, gandesc ca asemenea markere ar fi frumos sa fie atasate locurilor de pescuit si nu partidelor. Corect ?
  37. Radu Pop
   Stima! Si eu la .... X partide pana m-am predat caci informatia s-a pierdut, HDD-ul meu intern nu are capacitatea acestui sistem. Asadar o treaba buna. Trebuie sa gandim ce mai adaugam, ca si markere.
  38. Dinu Florin Cirstean
   Am lucrat oarece
  39. Radu Pop
   De acum, pentru fiecare marker in parte se poate seta nivelul de confidentialitate. Asadar protejati informatiile sensibile (nr. de tel al amantei, etc).
  40. Dinu Florin Cirstean
   Poezie, proza, nu conteaza, important este ca merge si ca deja lucrez la acest capitol.
  41. Radu Pop
   Reținem că pot fi modificate și partidele deja memorate. Așadar curaj și viteză, să modificăm până nu uităm. Poezie și alta nu.
  42. Alex Cristea
   Scuze camarade, nam citit cu atentie .. ca idee mi se pare foarte buna ideea cu markere unde poti plasa diferite info .. locul .... accesul la loc, agataturi ... testam si vedem
  43. Radu Pop
   Ok, jucaria functioneaza. Testati va rog si reveniti aici cu pareri. Trumpke!
  44. Dinu Florin Cirstean
   Acum se spune: Trumpke
  45. Radu Pop
   Asta-i spuneam si lui Sandu, ca deocamdata markerele nu se memoreaza, sunt doar ca idee. Imi pare rau ca ai muncit degeaba. Acum 3 min am trimis ultima versiune pe server, se memoreaza dar nu se afiseaza. Lipsa timp. mai bine facem altfel: cand e gata jucaria, va spun, o testati cap-coada si vedem ce mai adaugam, scoatem, etc. Ideea cu zonele e buna Dinule, o voi adauga. Danke.
  46. Dinu Florin Cirstean
   Dl Ober, eu pus ceva acolo. Verifica dumitale te rog, daca e ok! Despre idee e f buna. Poate ar trebui sa apara si ceva de genul : zona braconata, sau zona controlata de "organili" in drept ( de fapt asta e o utopie), dar poate pe raurile frontiera de stat, tot ar fi bun.
  47. Radu Pop
   Uite, de exemplu cand partida de pescuit are loc pe o apa curgatoare, acum poti marca locul exact pe mal. Inainte selectai doar locul dar era irelevant, pe o apa curgatoare este vorba de multi kilometri.
  48. Radu Pop
   Anume sunt genul de informatii care se peird cu timpul, vrei nu vrei. Cu aceasta unealta totul va ramane in istorie si sa nu uitam, TU alegi cine are acces la informatii: doar tu, kamarazii sau liber.
  49. Radu Pop
   Deocamdata avem doar 4 tipuri de markere si pentru aceasta v-am cerut ajutorul, sa facem ceva frumos, util, impreuna. Ma gandeam ca pentru fiecare marker in parte sa poti seta nivel de confidentialitate, sa poti atasa o imagine daca se doreste, etc. dar fara un minim de feedback este trist.
  50. Radu Pop
   Multumesc pentru zero feedback. Ideea de baza este ca vei putea detalia o partida de pescuit, vizual, pe harta, cu diverse informatii, prin plasarea de markere specifice: locurile pescuite, capturi, agățători, informatii generale, etc.
  51. Radu Pop
   Se poate ?