Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

 1. Radu Pop, in 19 ianuarie 2017, ora 16:52 (19 Ianuarie 2017), a trimis:

  Locuri de pescuit v.2: posibilitatea de a putea marca pe harta informatii utile comunitatii pescarilor. V-am intrebat intr-o postare anterioara despre aceasta idee, anume ce tipuri de markere considerati ca fiind utile. Deocamdata avem geometriile si 2 markere: informatie si avertizare. Puteti accesa acest modul in cadrul locurilor de pescuit, sub harta digitala. Fiecare pescar poate marca, separat, ceea ce considera si poate aduce modificari ulterioare.

  1. Alexandru Iulian
   Îmi poate spune ce păstrăv sa prins pe Fenesasa
  2. Dinu Florin Cirstean
   ma gandesc....
  3. Radu Pop
   ...... daaar ? Ce mai adaugam ? Cum o facem si mai grozava ?
  4. Dinu Florin Cirstean
   e okiduki!
  5. Radu Pop
   Dar una peste alta, ce parere aveti despre aceasta, a putea marca diverse pe hartile locurilor de pescuit ? Cineva ? Oricine ?
  6. Radu Pop
   E rezolvata ! Cu respect !
  7. Radu Pop
   Oops, da, acum imi amintesc ca odata cu modificarile aduse markerelor trebuia sa modific ceva si la partide. Iertareee :)
  8. Dinu Florin Cirstean
   offffffffff!!!!
  9. Dinu Florin Cirstean
   Offf, tocmai acum cand am de inregistrat o "super-partida" de pescuit....!
  10. Dinu Florin Cirstean
   Dupa ce aleg judetul urmeaza pace si liniste. De ce oare?
  11. Radu Pop
   Idei de markere relevante pentru un loc de pescuit, de exemplu: structura submersa, ponton, debarcader, sediu administrativ (unde se plateste taxa). Par informatii utile, singurul lucru potențial scârbos ar fi dacă nimănui nu i-ar păsa despre toate acestea.
  12. Radu Pop
   Idee: sa afisam pe harta unui loc de pescuit partidele, in functie de nivelul de confidentialitate precum si capturile. Sună bine.
  13. Radu Pop
   Analizati ideea, spuneti-va parerea. Sunt grozav de interesat de lista markerelor pentru aceasta harta, ce ati vrea sa avem aici ? Ce ati vrea sa puteti marca ? (ex: debarcader, ponton, Elodia, etc.) Da, exista un marker alb, Informatie, poate fi folosit la orice dar totusi ar fi frumos sa avem markere cu grafica sugestiva. Merci.
  14. Radu Pop
   Un simplu exemplu ar fi: https://povestipescaresti.ro/loc-de-pescuit/suceava/rogojesti-dupa-baraj/ -> marcajele de pe harta respectiv ceea ce este sub harta.
  15. Radu Pop
   Tot acolo sub harta avem lista tuturor colectiilor de marcaje, cine, descrierea si cand a facut-o. Deocamdata, afisam toate marcajele dar foarte curand facem posibilitatea de a alege dintre colectiile existente.