Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

 1. Webmaster @ Povestipescaresti, in 6 martie 2017, ora 09:58 (6 Martie 2017), a trimis:

  Să discutăm aici despre harta locurilor de evitat, în pescuit. O idee marca Dinu Florin, pe această harta vom avea posibilitatea de a marca zonele frecvent braconate, zonele cu agățături, etc. Pagina proiectului: https://povestipescaresti.ro/harti-pescuit/harta-locurilor-de-evitat-in-pescuit-din-romania/

  1. Radu Pop
   Opțiunea "Pont anonim" activă. Astfel, identitatea autorului rămâne protejată, marcajele făcute rămân sub protecția anonimatului. Curaj !
  2. Radu Pop
   Pagina proiectului are butonul Facebook Share/Distribuie, așadar dacă vă pasă și sunteți înrolați în acea comunitate, faceți click acolo, ajutați proiectul, mulțumim. De asemenea, din cadrul paginii dedicate fiecărei sesizări/raportări se va putea distribui pe Facebook.
  3. Radu Pop
   Lumea nu stă pe loc și avem deja o soluție. Pentru marcajele zonelor de evitat, la momentul introducerii datelor putem selecta gradul de severitate al sesizarii facute. Având această informație putem prezenta zonele pe pagina principala a proiectului sub forma de cercuri având diverse grade de transparență în funcție de severitate. Verificați aceasta și in continuare vă așteptăm cu idei.
  4. Radu Pop
   Încă nu știu exact cum să afișăm aceste colecții de marcaje pe pagina principală a proiectului astfel încât să aibe sens, să fie cât mai util. Poate are cineva o idee ?
  5. Radu Pop
   Mergem înainte și vedem că acest proiect a prins viață, funcționează. Din cadrul unui loc de pescuit, se pot adăuga marcaje pentru acest capitol. Există deja un set de marcaje, mergeți în pagina dedicată, linkul este mai sus în topic. Observați de asemesea că se generează câte o pagină separată pentru fiecare marcaj, acolo unde se poate discuta.
  6. Radu Pop
   Dinu, ai scris in topicul locurilor de pescuit: "Sa fie semnalate foarte bine, sa iasa in evidenta". Dar cum ? Nu-mi fată mintea, ajutor. Iar despre a marca aceasta harta a locurilor de evitat: geometriile sunt bine-venite, îți oferă posibilitatea de a desena zonele cu precizie dar despre markere ... ce tipuri să putem alege ? Anume la hartile partidelor de pescuit v.2 avem aceste 4 markere: pozitie pescuit, captura, informatie, avertizare. Simplu. La a marca harta unui loc de pescuit avem acestea: informație, avertizare, debarcader și umbrar (un set incomplet aș zice). Dar revenind la harta locurilor de evitat, ce tip de markere crezi ca ar fi utile ? Poate doar informație și avertizare ?
  7. Radu Pop
   Ceea ce ziceai in emisiune despre faptul ca ai fost "cautat" in urma sesizarii facute imi da o idee, anume sa avem posibilitatea de a face marcaje sub protectia anonimatului.
  8. Radu Pop
   Este o idee bună iar ca implementare propun să folosim instrumentul din cadrul locurilor de pescuit v.2 acolo unde putem plasa pe hărțile locurilor de pescuit markere și geometrii iar pentru ca datele să se propage în acest proiect adăugăm posibilitatea de a selecta categoria: Informații generale sau Zone de evitat.