Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Despre proiectul CAPTURI

Prin intermediul lui, putem promova capturi individuale cu informaţii detaliate despre: - specie, data capturării; - greutatea şi lungimea, având posibilitatea de-a alege dacă măsuratorile au fost exacte sau estimate; - faptul că a fost reţiut sau eliberat; - stilul de pescuit folosit; - nada sau năluca folosită; - se pot detalia informaţiile privind: stilul de pescuit, echipamentul folosit; - se alege locul de pescuit din baza de date poveştipescăreşti.ro iar dacă nu există, se adaugă foarte simplu iar apoi se continuă înregistrarea capturii; - se indică pe harta digitală locul exact în care a fost realizată captura; - informaţia mai sus menţionată, la alegerea ta, va fi disponibilă pentru: toţi vizitatotii, doar membrii înregistraţi, doar kamarazii tăi sau va rămâne o informaţie privată.

Să mă implic şi eu ?

Evident ! Nu se caută specimene record, ci pur şi simplu ... capturi, capturi pe care dacă vrei să le promovezi, acum ai unde; Nu ajunge să postam o fotografie cu captura şi să completăm descrierea ei, dacă o completăm, pe un site oricare, într-un album foto oricare ! E degeaba ! Aici avem posibilitatea şi chiar suntem obligaţi să completăm toate informaţiile despre captură, aşadar informaţia este completă, scăpăm de clasicele întrebări: "la ce a intrat?", "unde ai pescuit?" ş.a.m.d. Toate aceste capturi, această bază de date, se interconectează cu locurile de pescuit, harta digitală generală şi cu enciclopedia speciilor. Când se accesează pagina unei specii, se listează şi capturile. Când accesam un loc de pescuit, avem şi aceste capturi afişate pe micro-hartă. Când accesam harta generală digitală, vom avea şi aceste capturi.

Captura mea este realizată în Honolulu ! O alta în Burkina Faso. Ce fac cu ele ?

Nicio problemă ! Avem 2 module separate, capturi interne şi capturi externe. Singurul mic impediment, deşi nu ar trebui să-l considerăm ca fiind unul, este faptul că locurile de pescuit trebuie să existe în baza de date pentru a putea înregistra captura. Precum am scris mai sus, dacă nu există, se adaugă foarte simplu iar apoi se continuă înregistrarea capturii. Aşadar, având locul de pescuit, putem înregistra datele. Sistemul ne va întreba şi ghida către locul înregistrat, anume dacă este în România sau nu, iar de acolo mai departe vom avea fie lista judeţelor fie lista ţărilor, ş.a.m.d.

Într-un final ... ce rezultă ?

Rezultă o bază de date genială, pentru că ... - vei vrea să şti unde se poate captura o anumită specie ? Intri aici şi găseşti toate detaliile; - poţi consulta harta digitală pentru a te informa despre capturile noi din zona ta de exemplu, de ce nu; - vei avea posibilitatea de a intra în contact cu autorul capturii pentru informaţii suplimentare; - toate capturile înregistrate, ramân în istorie, pe acest site, în istoria ta ca pescar; - vom face cât de curând posibilitatea de-a putea exporta în format PDF fiecare captură în parte. Ulterior vă veţi lista aceste capturi, dacă doriţi să le aveţi şi pe suport de hârtie, de ce nu;