Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Balta Mova

Radu Pop, miercuri 17 iulie 2013, localitatea Oarda De Jos

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Locația

Durata partidei:

4 ore degeaba

Momeli folosite:

Râmă roșie de gunoi și viermi tembeli (neprinzători)

Nota acordată partidei:

5

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Rezumat:

Radu Pop: "Pai da, nota 5 pentru ca am stat 4 ore si am avut o singura trasatura, probabil un oblete gura-casca. Am nadit locul binisor cu chestia aia , TTX, fericirea albiturilor de la suprafata. Asta este tot, insistam !"

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

 • Ionel Haprian, Joi, 18 Iulie 2013 la 12:31

  Daca sunteti liberi careva Duminica dimineata si aveti chef de o partida de spin pe Mures.. astept un semn. Eu o sa ies de la schimbul 3 si ma duc la o pescuiala .

 • Radu Pop, Joi, 18 Iulie 2013 la 6:51

  Caline, am uitat complet de ziua de miercuri care pe tine te "avantajeaza", iertare. Iar despre TTX, zau ca n-as vrea sa dau in boala pescarilor de crap, din ce vad la TV, acolo unde se nadeste in draci, cu te miri ce retete fantastice, demne de un restaurant cu multe stele Michelin

 • Laurentiu Gahniuc, Miercuri, 17 Iulie 2013 la 21:23

  am incercat si eu weekendul trecut la o partida scurta pe rau sa nadesc cu TTX ( de obicei il folosesc pentru a "lungi" nada de baza ) si nu si-a facut nici un efect .

 • Calin, Miercuri, 17 Iulie 2013 la 20:39

  ce nu m ai strigat, am f liber azi

Date astronomice, miercuri 17 iulie 2013

Vârsta lunii: 8 zile, în creștere

Nume fază apropiată: Primul pătrar