Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Balta Mova

Radu Pop, joi 23 martie 2017, localitatea Oarda De Jos

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Locația

Durata partidei:

1 oră, 50 minute

Momeli folosite:

Voblerașe Salmo Tiny

Nota acordată partidei:

3

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Rezumat:

Radu Pop: "Am sperat ca Mureșul să se mai fi limpezit/scăzut față de duminică, de acum 4 zile, când de altfel era deja bunicel de spinning dar eu am ajuns pe apă cu bolognesa crezând ca nu e potrivit de blincherit. Ma rog, astăzi Mureșul e oribil, ca porcul (murdar, nu gustos). Și atunci am încercat puțin pe Sebeș la vărsare, acea apă super limpede și rece gheață, deci degeaba. Apoi până la Mova, așa ... să nu vin prea repede de pe ape. Mureșul e mare destul astfel trece în baltă peste acel ... dig, balta e murdară, adio."

Galerie foto partidă pescuit:

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

Date astronomice, joi 23 martie 2017

Vârsta lunii: 24 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Ultimul pătrar în descreștere