Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Mureşul în Judeţul Alba

Ionel Haprian, duminică 26 septembrie 2010

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Total greutate capturi:

0.40 kg

Durata partidei:

3 ore

Cât a costat:

0 ron

Momeli folosite:

rama neagra, viermusi si rotative de diferite feluri.

Nota acordată partidei:

7

Peştii au fost eliberaţi ?

da

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Somn Somn 1 buc 0.40 kg

Rezumat:

Ionel Haprian: "Pe la ora 7 dimineata vine pe la mine "pionul" impreuna cu inca un prieten si plecam noi cam nehotarati asa spre Mures la o partida de pescuit la fund.
Ajunsi acolo am aruncat betele si dupa nici 2 min a sunat primul clopotel.. doar tentativa din pacate.
Pe la ora 11 am reusit sa agat un somotei de circa 300 - 400 grame care a intrat la buchet de viermusi si pe urma pauza totala . Chiar inainte de a pleca a aparut pe acolo un domn pescar care vroia doar sa vada daca am prins ceva si care sa apucat sa ne povesteasca ca mai demult a prins somni faini de 5 - 6 kg in locul respectiv dar din pacate acuma sa braconat foarte mult si nu mai prea sunt pesti... (lucru pe care l-am observat ! evident)o sa se ajunga in curand de nu o sa mai avem unde pescui in tara asta de rahat unde toata lumea parca ii facuta numai sa distruga tot din jur ..!!
Pe la ora 12 vasand ca nu mai vrea sa traga nimic ne-am zis sa plecam acasa si fiind in drumil nostru sa ne oprim un pic la o partida scurma de spin la balta Vintului sau balta de la Lancram .. zis si facut !
continuarea o vedeti in cadrul locului de pescuit Balta Vintului .."

Discuție

Date astronomice, duminică 26 septembrie 2010

Vârsta lunii: 17 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Ultimul pătrar în creștere