Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Mureşul în Judeţul Alba

Radu Pop, duminică 16 septembrie 2012

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Total greutate capturi:

0.30 kg

Durata partidei:

8 ore aiurea

Cât a costat:

40 ron

Momeli folosite:

artificiale ... rotative si boblere

Nota acordată partidei:

7

Peştii au fost eliberaţi ?

da

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Clean Clean 3 buc 0.30 kg

Rezumat:

Radu Pop: "Pfffffffffff, am pedalat si la 06:30 eram pe apa, pestii sub ea ! ... nu ne-am vazut. De precizat ca am pescuit sub podul rutier de la Oarda de Jos ... apoi tot pe Mures mai sus in zona Mova, acolo am pacalit 3 clenuti. Slab de tot zilele astea pescuitul. Asadar am plecat acasa, halit, odihnit si plecat la Drambar cu taxi caci nu mai aveam baterii de pedalat. Pestele cautat nu era nici acolo ... a venit si maestrul Ionel Haprian la o poveste si destul. Am plecat din nou catre podul rutier de la Oarda unde era Sandu, am stat la o poveste, am agatat 2 cleni (listati in partida inreg. de el) iar Sandu mi-a facut cinste, la cerere, cu vreo 25 obleti.
De toata cacaua se prezinta apele, presiune atmosferica in schimbare si deci caca.
Nu-mi este dor sa pescuiesc."

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

Date astronomice, duminică 16 septembrie 2012

Vârsta lunii: 29 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Lună Nouă