Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Mureşul în Judeţul Alba

Radu Pop, marţi 23 iulie 2013

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Durata partidei:

2 ore

Momeli folosite:

Micro-vobler marca Ionel

Nota acordată partidei:

4

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Rezumat:

Radu Pop: "Ce p. sa zic ? Am ajuns tarziu pe apa, pe la 7 dimineata. Am aprins tigara, am desfacut o mizerie de cafea la conserva si am stat putin sa "citesc apa". O p. deoarece ... nimic de cetit. E luna plina, e vreme buna, e racoarea de dimineata ... nimeni beat, nimeni suparat ... dar pestele nu a vrut. Deloc deloc. Totusi sa remarcam cateva atacuri din partea unor cleni besinosi. Colegii de la stationar de asemenea, dezamagiti, nu le iesea nici lor socoteala. Asa-mi vine cateodata ... sa arunc cu bota-n apa, vai vai ! Atat !

PS: voblerul marca Ionel este unul minunat, n-a fost vina lui, a fost vin lui pește."

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

Date astronomice, marţi 23 iulie 2013

Vârsta lunii: 15 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Lună plină