Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Mureşul în Judeţul Alba

Radu Pop, marţi 10 septembrie 2013

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Total greutate capturi:

0.50 kg

Durata partidei:

6 ore, de la 11:30 LA 17:30

Momeli folosite:

Viermi albi/rosii, boabe de struguri, arpacas

Nota acordată partidei:

7

Peştii au fost eliberaţi ?

parţial

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Oblete Oblete 100 buc 0.50 kg

Rezumat:

Radu Pop: "Initial am incercat un pescuit mai serios, la bolo, pe fundul apei, cu de toate. In zadar, 4 ore pierdute. Pe urma ... m-am bagat intre cei mici, am pleznit in jur de 100 obleti, asta mi-am propus, asta a iesit. Am dat nota 7 pentru cele cateva ore degeaba. Spurcaciuni de pesti. Am incercat mai jos de podul de fier, apoi pe raul Sebes, apoi pe balta Mova ... iar obletii pe Mures, cinstit. Pesti spurcati, clar."

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

Date astronomice, marţi 10 septembrie 2013

Vârsta lunii: 4 zile, în creștere

Nume fază apropiată: Primul pătrar în creștere