Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Mureşul în Judeţul Alba

Radu Pop, joi 10 octombrie 2013

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Total greutate capturi:

0.20 kg

Durata partidei:

2 ore, de la 15 la 17

Momeli folosite:

Viermi si arpacas

Nota acordată partidei:

4

Peştii au fost eliberaţi ?

nu

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Oblete Oblete 30 buc 0.20 kg

Rezumat:

Radu Pop: "Deci o partida de cacat, scuzati sau nu sinceritatea; ma doare-n cot pentru ca la fel i-a durut si pe obleti despre mine.
Dar sa facem rezumatul: o partida de cacat pe malul Muresului in zona de agrement a lu' primaru' din Ciugud, mai sus de benzinaria "Europa". Veci pururi nu mai caut obletele acolo. Singura data cand am fost acolo si a fost OK a fost impreuna cu kamarad Calin si Sandu si am apucat de am prajit niscaiva mici, "smalls", "mititeis". Dar nici atunci n-a mers pescuitul, a fost ca azi, cum se zice: de cacat.
In final am stabilit un lucru clar cu taica-miu: hai sa zicem la lume ca am mers la beut (am avut cate 2 beri) si la miscare (caci am mers cu bicicletele) si nimic mai mult. De cacat."

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

Date astronomice, joi 10 octombrie 2013

Vârsta lunii: 5 zile, în creștere

Nume fază apropiată: Primul pătrar în creștere