Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Mureşul în Judeţul Alba

Radu Pop, duminică 11 septembrie 2016

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Durata partidei:

5 ore

Momeli folosite:

Micro voblere Salmo

Nota acordată partidei:

7

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Rezumat:

Radu Pop: "Am batut muresul intre Teleac si Totoi. Am incercat 2 locuri pana intr-un final unde am gasit un loc minunat. Perfect pentru spinning, ape pline de clean dar in afara de urmariri si mici atacuri nimic. Dau vina pe vreme, presiunea atmosferica in schimbare. Acum doar vad prognoza unde se pare ca va ploua spre dupa-masa. Rahat cu perje! Imi dau foc la scule."

Galerie foto partidă pescuit:

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

  • Radu Pop, Duminică, 11 Septembrie 2016 la 13:26

    Culoarea Muresului la fel si din sus de balastiera Florea, nu are nicio legatura cu dumnealor.

Date astronomice, duminică 11 septembrie 2016

Vârsta lunii: 9 zile, în creștere

Nume fază apropiată: Primul pătrar