Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Mureşul în Judeţul Alba

Radu Pop, luni 14 august 2017

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Total greutate capturi:

0.01 kg

Durata partidei:

2 ore

Momeli folosite:

Micro voblere Salmo

Nota acordată partidei:

10

Peştii au fost eliberaţi ?

da

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Oblete Oblete 1 buc 0.01 kg

Rezumat:

Radu Pop: "Apa calda, verde plina de alge, probabil slab oxigenata, zero activitate la rapitori. Obletele prins la o varga a unui amic, de test. Nici macar obletii nu erau pusi pe mancat viermi. Nota 4."

Galerie foto partidă pescuit:

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

  • Radu Pop, Sâmbătă, 19 August 2017 la 18:22

    Plin de mizerie in acel loc lasata de doamnele oi, pescari si riverani. Plus ca am intrat in apa cu sandalele sa recuperez un vobler iar sub mantaua maronie de mâl este un ditamai stratul de mizerie neagră, țeava de apa menajera a orasului fiind in apropiere. Nu mai calc acolo ! Bleah !

  • Boris Hrehoriac, Vineri, 18 August 2017 la 9:09

    Important este si miscarea in natura, mai ales daca ai norocul sa nu te agreseze mizeria lasata de alti pescari/riverani.

Date astronomice, luni 14 august 2017

Vârsta lunii: 21 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Ultimul pătrar