Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Vărsarea Râului Sebeş în Mureş

Andrei Haprian, duminică 26 decembrie 2010, localitatea Alba

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Durata partidei:

o ora

Cât a costat:

0

Momeli folosite:

arpacas

Nota acordată partidei:

3

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Rezumat:

Andrei Haprian: "Pe la ora 10 dimineata m-am ridicat din pat (sarbatoare fiind) cu gandul de a merge la o pescuiala la scobar ... zis si facut. Cand am ajuns la fata locului am constatat ca este foarte frig afara si pe deasupra mai si batea vantul de-ti ingheta si fata. Ne-am scos uneltele, intre timp am momit un pic, apa era destul de buna : un pic tulbure dar nu foarte tare si raul mic. Dupa vreo 10 minute de stat cu ochi pe pluta am inceput sa aud "sarituri" pe apa.. m-am gandit ca poate arunca cineva cu pietre dar cine naiba sa fie ca nu era nici dracu pe vremea aia pe afara si cand isi face aparitia un domn cu o "bata" de lanseta si dadea la grebla...
-Trage bai baieti ? zise omu cu grebla catre mine si fratele intre timp facandu-si aparitia inca doi indivizi mai bronzati asa din nastere ca si primul ..
-Nu trage ca numa ce am venit !
-La ce dati la momeala?
-La peste .. (zic eu) dupa care l-am intrebat daca o prins ceva si mi-a spus ca o dat si el la "momeala" si nu o tras si dupa aia o incercat si la triling dar nici asa nu trage deloc ..
Dupa vreo ora de stat in frig si fara nici o miscare am adunat sculele si am plecat la masina iar cand sa ies cu masina in principala am vazut inca vreo 3 masini parcate undeva pe drumul pe care se trecea Muresul peste pontoane si am zis ca poate o mai fi cineva la pescuit sa dam o tura asa dic curiozitate .
Ajunsi acolo am observat ca intradevar mai erau trei pescari care nici ei nu au avut cu ce se lauda si in timp ce povesteam cu ei iaca isi face aparitia un Mercedes din care coboara indivizi de mai devreme ( greblasii) si filau terenul ... Ce sa-i faci domne? uni sunt mai flamanzi decat alti si mai vor sa si manance peste nu doar sa pescuiasca.. desi nu ai spune asta dupa modelul mercedesului cu care au venit .."

Discuție

Date astronomice, duminică 26 decembrie 2010

Vârsta lunii: 20 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Ultimul pătrar în creștere

Alte partide, aceeași locație și pescar:

Nimic de afișat (public)Înregistrăm o nouă partidă de pescuit în această locație ?

partidă