Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Vărsarea Râului Sebeş în Mureş

Radu Pop, miercuri 4 septembrie 2013, localitatea Alba

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Durata partidei:

3 ore, de la 7 la 10

Momeli folosite:

Viermi albi/rosii, bile de paine.

Nota acordată partidei:

5

Peştii au fost eliberaţi ?

da

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Mreana Mreana 3 buc 0.00 kg

Rezumat:

Radu Pop: "Pai ****-le muma-n *** de pesti. De asemenea faza lunii, acum ca e luna noua, e degeaba. Vant puternic, precum ieri. Am tremurat ca un caine. Hai sa zicem ca s-a racit apa si nu le convine. Asta sa fie ? Pai nici macar un cacat de oblete sa nu prinzi ? Am avut montura super-fina, am adus-o la suprafata, am avut vierme genial, dresat, antrenat, gustos, si nici macar un oblete ? Pai sa-i *** in *** pe ei si mamele lor."

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

Date astronomice, miercuri 4 septembrie 2013

Vârsta lunii: 28 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Lună Nouă

Alte partide, aceeași locație și pescar:
Înregistrăm o nouă partidă de pescuit în această locație ?

partidă