Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Augustin

Localitatea Augustin în judeţul Braşov - baltă privată

Descriere:

La sfirsit de noiembrie s-a populat crapi mari, peste 5kg, carasi si platica. La primavara dupa dezghet aducem 1,5 tone crapi intre 2 si 4 kg pentru inceput de sezon. Balta s-a recuperat in totalitate, s-a populat cu mult peste, au crescut si ciortanii,au ajuns la 0,1-1kg ,avem carasi destiu,sa nu vorbesc de rosioare. Pe balta se organizeaza competitii de nivel national, mai mult de atit, se tin si finale pe tara. Ca si la alte balti si aici sunt zile cand nu se prinde, dar cine-i pescar stie ca nu poti garanta captura suta la suta. Depinde de vreme, de nada, de locul ales

Taxa:

40lei/24h

Detalii:

Adresă/zonă:
DJ131B, România
Permis de pescuit:
informaţie lipsă
Pescuit nocturn:
da
Număr beţe permise:
3
Se poate reţine peşte:
da
Pescuit plantat:
nu
Substrat:
N/A

Facilităţi:

  • ParcareParcare
  • Pescuit nocturnPescuit nocturn

Specii de peşti:

Caras, Crap oglindă, Crap românesc

Traseu:

Dinspre Brasov pe DN13 inspre Mures se face dreapta spre Maierus. De acolo se mentine directia spre Baraolt: din Maierus dreapta peste calea ferata si Olt si tot inainte. La iesirea din Capeni se va tine stinga spre Augustin (dreapta este spre Baraolt) si imediat pe stinga este balta. Specii: crap, stiuca, rosioara, caras. Momeli: porumb, rama, boilies, peste viu la stiuca (interzise momeli artificiale pentru stiuca). Alte informatii utile: vara, cel putin, nu se intra cu masina decit pentru aducerea sculelor, apoi masina este scoasa in parcare. Pe ploaie si anotimp rece domnii sunt ceva mai intelegatori. Daca se respecta regulile, administratia se comporta foarte frumos.

Localizare Augustin pe hartă

Locuri de pescuit v.2 Beta

adaugă informații pe hartă

Posibilitatea de a marca pe harta locurilor de pescuit informații utile comunității pescarilor. Se pot plasa markere și geometrii. Fiind un proiect în plină dezvoltare, vă așteptăm cu idei aici. Fă click pe buton și începe.

Categoria informații generale: 0 colecții

Fotografii şi filmări

miercuri, 25 aprilie 2012

miercuri, 25 aprilie 2012

Click aici pentru a adăuga imagini/filme în galeria acestei locaţii de pescuit.


Capturi realizate la Augustin

Scobar
30 cm, 1 kg


Partide de pescuit la Augustin

Nicio partidă. Această poate însemna că există partide înregistrate dar autorii au ales un nivel de confidențialitate altul în afară de liber.

La 20km de Augustin:

Autor + date:

Locul a fost adăugat de către Ionut în 25 aprilie 2012 .

Ultima actualizare: Miercuri, 25 Aprilie 2012 la 20:20.

Link către acest loc de pescuit

Instrumente:

Ai pescuit aici ? Înregistrează-ți partida.

Partidă

Date greşite, incomplete sau neactualizate ?

Modifică