Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Balta Valea Mare

Florin-Mihai Ursu, duminică 23 martie 2014, localitatea Valea Mare

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Locația

Durata partidei:

8 ore

Cât a costat:

20 lei

Momeli folosite:

Boiles , pelete , porumb , porumb expandat , pasta capsuni si scoica , viermusi , rame.

Nota acordată partidei:

8

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Rezumat:

Florin-Mihai Ursu: "Prima partida din anult 2014 , pe o balta necunoscuta ( prima oara cand am fost aici ) , am incercat cu tot felul de momeli pentru crap ( pentru asta am venit la aceasta balta ) pe monturi cu fir de par , dar se pare ca nu asta a fost cheia ( am vazut cum sta treaba cand un pescar care s-a oprit langa mine a prins in 3 ore 20 de crapi intre 2-3 kg , la 2 boabe de porumb puse pe carlig , acest om pescuieste pe aceasta batla de anul trecut de cand s-a deschis si numa asa pescuieste acolo , pescarul a fost completat de patronul baltii cu care am intrat in vorba si surprins ca nu am prins peste m-a intrebat ce momeala am folosit , cand a auzit a inceput sa rada si a zis sa pun porumb ca pestele de acolo este crescut cu porumb. Vremea a fost buna , dupa masa a inceput sa bata vantul , dar foisoarele de pe balta si-au facut treaba foarte bine. Am ramas placut surprins cand pe la ora 17:30 au venit cisterne cu 5 tone de crap.
Recomand balta pentru pescarii care vor sa prinda peste intre 1-3 kg , din cate am inteles sunt cateva bucati la peste 5 kg pana la 9 kg."

Discuție

Date astronomice, duminică 23 martie 2014

Vârsta lunii: 21 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Ultimul pătrar

Alte partide, aceeași locație și pescar:

Nimic de afișat (public)

Alte partide, aceeași locație dar alți pescari:

Nimic de afișat (public)Înregistrăm o nouă partidă de pescuit în această locație ?

partidă