Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Lacurile "amurii Albi"

Localitatea Dumbrăveni în judeţul Sibiu - baltă privată

Descriere:

Lacurile "Amurii Albi" sunt asezate intr-un peisaj mirific si sunt inconjurate de paduri, avand insumate 1,70 Ha luciu de apa. Acestea sunt populate cu : Crap, Crap Koi, Amur, Salau, Novac, Fitofag, Biban si sezonier Somn African. La stânga, deal. În dreapta, deal. În faţă: peşte! Ascunse printre dealuri, lacurile par a fi un loc al surprizelor. Deşi oraş, străzile Dumbrăveniului sunt învăluite de linişte la orice oră a zilei. Poate şi de aceea turiştii care merg în judeţul Sibiu îl aleg ca destinaţie pentru concedii. Dacă mai adaugi şi bisericile monument, pădurile răcoroase şi lacurile ascunse printre dealuri, pare a fi un loc numai bun de relaxare. La poale de coline, la 3 kilometri de oraş, apărate de ziduri de papură şi stuf, se întind la soare lacurile de lângă Dumbrăveni. Liniştea e întreruptă doar de vântul care face slalom printre copaci, de păsările care îşi cântă nevoile şi bucuriile deopotrivă şi de pescarii care urlă de bucurie când în ac au agăţat un somotei de vreo 5 kilograme. Pe marginea lacurilor, încă nu au apărut cabane. Însă turiştii pot să îşi întindă corturile şi să adoarmă ascultând greierii. Asta după ce s-au săturat de momit şi mulinat într-una. Are balta peşte. Dar Dumbrăveniul atrage sute de turişti şi prin istoria sa. În centrul oraşului tronează Biserica Catolică Armenească, una dintre cele mai mari din toată Transilvania. Regulament de pescuit 1. Pe aceste lacuri se pescuieste sportiv cu maxim 3 lansete cu 2 carlige fiecare.. 2. Se pescuieste in sistemul "catch & release" pentru speciile: crap, amur, somn african si salau. Optional se pot cumpara aceste specii la pretul pietei. 3. Speciile carasi , fitofag, novac si biban se pot retine in pretul taxei. Crapul si amurul de pana la 1 kg si crapul de peste 5kg se elibereaza neconditionat. 5. Taxa pe anul 2011 va fi de 15 lei/zi si 10 lei jumatate de zi. 6. Crapul Koi si carasul ornamental se elibereaza sau se pot cumpara la pret negociabil. S

Taxa:

Catch & Release (Prinde si elibereaza): 0.00 lei Pescuit ziua: 15.00 lei / 12 h

Detalii:

Adresă/zonă:
DJ142C, România
Permis de pescuit:
nu este nevoie
Pescuit nocturn:
nu
Număr beţe permise:
3
Se poate reţine peşte:
N/A
Suprafaţă:
1.70 ha
Substrat:
N/A

Facilităţi:

  • ParcareParcare

Specii de peşti:

Amurul negru, Biban, Crap românesc, Fitofag, Novac, Şalău, Somnul pitic

Traseu:

Sibiu – Copsa Mica – Medias – Dumbraveni.Din Dumbraveni mergeti spre nord , inspre localitate Viisoara, si la 2,5km drumul duce exact langa lacurile Amurii Albi, pe partea stanga a soselei.

Localizare Lacurile "amurii Albi" pe hartă

Locuri de pescuit v.2 Beta

adaugă informații pe hartă

Posibilitatea de a marca pe harta locurilor de pescuit informații utile comunității pescarilor. Se pot plasa markere și geometrii. Fiind un proiect în plină dezvoltare, vă așteptăm cu idei aici. Fă click pe buton și începe.

Categoria informații generale: 0 colecții

Fotografii şi filmări

Nicio imagine/filmare în galerie.

Click aici pentru a adăuga imagini/filme în galeria acestei locaţii de pescuit.


Capturi realizate la Lacurile "Amurii Albi"

Nicio captură înregistrată pentru această locație.

Fii primul care o face, click aici și rămâi în istorie, înregistrează captura ta!

Partide de pescuit la Lacurile "Amurii Albi"

Nicio partidă. Această poate însemna că există partide înregistrate dar autorii au ales un nivel de confidențialitate altul în afară de liber.

La 20km de Lacurile "Amurii Albi":

Autor + date:

Locul a fost adăugat de către Radu Pop în 7 iunie 2012 .

Link către acest loc de pescuit

Instrumente:

Ai pescuit aici ? Înregistrează-ți partida.

Partidă

Date greşite, incomplete sau neactualizate ?

Modifică