Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Baraj Rogojeşti

Dinu Florin Cirstean, duminică 15 ianuarie 2017

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Locația

Total greutate capturi:

0.25 kg

Durata partidei:

5 ore

Momeli folosite:

Pestisor viu

Nota acordată partidei:

10

Peştii au fost eliberaţi ?

da

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Ştiuca Ştiuca 1 buc 0.25 kg

Rezumat:

Dinu Florin Cirstean: "Pescuit de iarna, la copca. Gauri multe, pesti putini. Bibanul l-am cautat in mod special, cu o mare diversitate de naluci ( cica speciale pentru pescuitul la copca) dar a lipsit de la apel cu o desavarsire greu de explicat. Am luat pana la urma un copilas de stiuca eliberat in conditii de maxima securitate. Vreme superba, frig numai buna cat sa inghete copcile cam la fiecare 20-30 de minute. Vant zero absolut. In rest multa albitura moarta de (omat) si probabil si vie sub cei minimi 40 cm de gheata care acopera lacul la acest ceas hibernal."

Galerie foto partidă pescuit:

Harta partidei de pescuit (v.2)

Proiect în dezvoltare: posibilitatea de a marca, cu precizie, pe harta digitală, toate detaliile relevante în cadrul unei partide de pescuit precum locurile pescuite, locația capturilor semnificative, agățături, zone, diferite geometrii, etc. Click aici și contribuie cu părerea ta.

Discuție

 • Radu Pop, Vineri, 3 Martie 2017 la 19:25

  Acolo si eu, de cate ori am iesit am iesit de dragul kamaraderiei si a naturii. Plus mici la gratar pe gheață, cand a fost să se împlinească.

 • Dinu Florin Cirstean, Joi, 2 Martie 2017 la 17:23

  Mie nu-mi place pescuitul la copca, 1 "ieseala" la doua ierni, cam atat de des copcaresc.

 • Radu Pop, Miercuri, 1 Martie 2017 la 19:15

  Am vazut cu ani in urma o filmare subacvatica despre copca/naluci si m-a impresionat, nu pun dumnealor clonțul pe orice mișcă. Dar da, e sport, a nu prinde este un rezultat.

 • Dinu Florin Cirstean, Miercuri, 1 Martie 2017 la 14:48

  Am folosit si din alea, dar degeaba. La "chestisor" viu am luat-o. Un carasel de 1 leu bucata. Poate daca luam unul de 3 lei bucata, prindeam una de 3 ori mai mare. Glumeam desigur.

 • Radu Pop, Miercuri, 1 Martie 2017 la 11:59

  Ai folosit mormâște ? Parca așa se numesc acele (unele) năluci pt. copcă ?

Date astronomice, duminică 15 ianuarie 2017

Vârsta lunii: 17 zile, în descreștere

Nume fază apropiată: Ultimul pătrar în creștere