Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Partidă de pescuit la Frontiera - Raul Siret

Dinu Florin Cirstean, duminică 21 iulie 2013, localitatea Siret

Detalii partidă:

Pescar autor partidă

Total greutate capturi:

12.00 kg

Durata partidei:

13 ore

Cât a costat:

zero lei

Momeli folosite:

Voblere

Nota acordată partidei:

10

Peştii au fost eliberaţi ?

parţial

Confidențialitate:

liber

Centralizator capturi:

Biban Biban 60 buc 5.00 kg
Clean Clean 9 buc 2.50 kg
Ştiuca Ştiuca 15 buc 4.50 kg

Grafic număr capturi / specii

Grafic greutate capturi / specii

Rezumat:

Dinu Florin Cirstean: "Dimineata frumoasa, pesti activi. De la ora 9 s-a pornit un vant naprasnic care nu s-a oprit deloc pana seara.Pestii au continuat sa fie activi si pe vant.Clenii au intrat abia dupa amiaza. Bibanii in schimb si-au facut de cap. Am scris ca am prins 60 de bibani, dar cu siguranta au fost mai multi, de toate marimile, de la cei cat degetul pana la cei din categoria grea. Au intrat si cateva stiuci. Nu mari, dar oricum destul de bune pentru cateva driluri mai deosebite.Nu am avut struna dar am avut noroc ca nu mi-au taiat firul.
Inca o data nota 10. 10 cu felicitari."

Discuție

 • Ciprian Cuzuban, Luni, 29 Iulie 2013 la 20:36

  frumoasa partida Dinule...bravos!

 • Ovidiu Olar, Sâmbătă, 27 Iulie 2013 la 9:55

  M oameni buni,ce mama suparari aveti voi pe Siretul ala, va trimit rusii peste ca pe aici nu mai este mai deloc....am de fiecare data recital de bibaneala dar atat doar....mi dor si mie de o stiuca, de un cleam mai rasarit.
  Sper ca nu-i momiti cu boilesuri sa stea numai la voi!!!

 • Boris Hrehoriac, Miercuri, 24 Iulie 2013 la 9:29

  In Vascauti am copilarit pe vremea respectiva dupa inundatiile de primavara prin baltile ramase de la revarsarii prindeam pestele cu cosurile de nuiele, carasi ,lini, chiscari, stiuculite, la intrarea Siretului in tara, trageau graniceri cu plasa si scoteau niste pesti ce pe noi copii ne facea sa visam. Aveam o matusa care avea casa la cateva sute de metrii de frontiera si ma trimitea sa-i aduc peste. Saream de pe malul inalt peste fasie in Siret si prindeam cu mana pesti pana umpleam o galeata. La intoarcere lasam urme numai intrun singur sens. Pana la urma granicerii au stat la panda si m-au vazut de prins insa nu.

Date astronomice, duminică 21 iulie 2013

Vârsta lunii: 13 zile, în creștere

Nume fază apropiată: Primul pătrar în descreștere

Alte partide, aceeași locație dar alți pescari:

Nimic de afișat (public)Înregistrăm o nouă partidă de pescuit în această locație ?

partidă