Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Balta Nitchidorf Nr.2 - Lupesco

Localitatea Nitchidorf în judeţul Timis - baltă privată

Descriere:

Regulament 2011 pentru Balta Nitchidorf Nr.2 Orar Zilnic: 6:00 – 20:00 Taxa de intrare este de 15 RON / zi Preturi: CRAP : 10 RON / kg CARAS: primele 3 kg gratuit -peste 3 kg: 5 RON / kg 1. Bonul de casa se păstrează pentru control, până la părăsirea Bălţii Niţchidor Nr.2 2. Pescuitul este permis cu maximum 3 beţe (lansete sau undiţe). 3. Fiecare pescar are dreptul să pescuiască in locul in care doreste, fără ai deranja pe ceilalţi. 4. Se pun la dispoziţia dumnevoastră: scaune, umbrele şi grătare. 5. Este interzisă aruncarea oricărui tip de gunoi în baltă sau pe jos. 6. Personalul pescăriei are drept de control asupra pescarilor. 7. Scăldatul este interzis! 8. Retinerea pestelui (crap) in juvelnic presupune achitarea contravalorii acestuia. 9. Daca nu se doreste cumpararea pestelui, acesta se elibereaza imediat in apa. 10. La iesirea din pescarie pescarul are obligatia de a prezenta la vedere pestele capturat in vederea cantaririi si achitarii contravalorii acestuia. 11. Nu se retine crapul mai mic de 750 g (puiet).

Taxa:

Pescuit ziua: 15.00 lei / 12 h

Detalii:

Adresă/zonă:
DC161, Nițchidorf, România
Permis de pescuit:
nu este nevoie
Pescuit nocturn:
nu
Număr beţe permise:
3
Se poate reţine peşte:
da. Cantitate: 3 kg
Substrat:
N/A

Facilităţi:

  • CampingCamping
  • ParcareParcare
  • Copaci pe malCopaci pe mal

Specii de peşti:

Crap românesc, Somn, Ştiuca

Traseu:

BALTA de PESCUIT Nr. 2 LUPESCO este situata in localitatea Niţchidorf, langa Gara dupa calea ferata, judetul Timis, la aproximativ 30 km de Timisoara sau 20 km de Buzias, drumul fiind asfaltat in totalitate. Din Timisoara catre Buzias, pana in localitatea Cheveres unde se face dreapta circa 10 km, pana in localitatea Nitchidorf. La prima intersectie principala cu semne de circulatie se face dreapta, se trece de balta nr. 1 care apare pe partea dreapta, se traverseaza calea ferata si pe partea dreapta veti gasi Balta nr.2 LUPESCO.

Localizare Balta Nitchidorf Nr.2 - Lupesco pe hartă

Locuri de pescuit v.2 Beta

adaugă informații pe hartă

Posibilitatea de a marca pe harta locurilor de pescuit informații utile comunității pescarilor. Se pot plasa markere și geometrii. Fiind un proiect în plină dezvoltare, vă așteptăm cu idei aici. Fă click pe buton și începe.

Categoria informații generale: 0 colecții

Fotografii şi filmări

Nicio imagine/filmare în galerie.

Click aici pentru a adăuga imagini/filme în galeria acestei locaţii de pescuit.


Capturi realizate la Balta Nitchidorf Nr.2 - Lupesco

Nicio captură înregistrată pentru această locație.

Fii primul care o face, click aici și rămâi în istorie, înregistrează captura ta!

Partide de pescuit la Balta Nitchidorf Nr.2 - Lupesco

Nicio partidă. Această poate însemna că există partide înregistrate dar autorii au ales un nivel de confidențialitate altul în afară de liber.

La 20km de Balta Nitchidorf nr.2 - Lupesco :

Autor + date:

Locul a fost adăugat de către Radu Pop în 8 iunie 2012 .

Link către acest loc de pescuit

Instrumente:

Ai pescuit aici ? Înregistrează-ți partida.

Partidă

Date greşite, incomplete sau neactualizate ?

Modifică