Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Balta Otveşti

Localitatea Otveşti în judeţul Timis - baltă privată

Descriere:

Orar functionare: 10.01. - 30.04.2011 ~ orele 07.00 - 18.00 01.05. - 30.09.2011 ~ orele 06.00 - 20.00 01.10. - 20.12.2011 ~ orele 08.00 - 17.00 Regulament balta de pescuit Otvesti nr.1 : - Se pescuieste in sistem prinde si elibereaza, sau daca pestele prins se retine in cos, trebuie platit la kg la pretul afisat. -Nu se va elibera nici un peste, care a fost deja introdus in cosul destinat pastrarii pestelui. -Nu se va elibera nici un peste, care a fost ranit grav. -Cosurile metalice (sau din sarma), sunt absolut INTERZISE la balta de pescuit Otvesti. -Taxa de pescuit, se achita la intrare iar pescarul poate pescuii cu doua bete, cu maxim 2 carlige. -Biletul de intrare, NU este transmisibil. -Sedinta foto cu pestii, nu trebuie sa depaseasca 2 minute, in caz contrar, pestele va fi considerat traumatizat si va fi pus in cos de catre pescar si cumparat. Regulament balta de pescuit Otvesti nr.2: -Sistem de pescuit,prinde si elibereaza. -Se pot retine doar pestii care cantaresc sub 3 kg si deasemenea, se platesc la kg. -Valabile conditiile de la balta de pescuit nr.1 si la balta de pescuit nr.2. -La ambele balti de pescuit, obligatoriu este SA AI in DOTARE MINCIOG (ODI-VAMO),degorjor(tija pt.eliberarea carligului din gura pestelui) si/sau forceps(penseta). Informatie foarte importanta !!! Pescaria este inchisa in zilele de luni ! In fiecare luni !!!

Taxa:

Pescuit ziua: 15.00 lei / 12 h Pescuit noaptea: 30.00 lei / 12 h

Detalii:

Adresă/zonă:
DJ592A, Otveşti, România
Permis de pescuit:
nu este nevoie
Pescuit nocturn:
nu
Număr beţe permise:
2
Se poate reţine peşte:
N/A
Substrat:
N/A

Facilităţi:

  • Copaci pe malCopaci pe mal

Specii de peşti:

Crap românesc, Somn, Ştiuca

Traseu:

Traseu: Timisoara- Mosnita Noua - Albina - Sacosul Turcesc - Otvesti; la iesirea din sat pe drumul catre Tormac la aprox. 100 m pe stanga este gard albastru. Drumul pana acolo e ok, este proaspat reasfaltat.

Localizare Balta Otveşti pe hartă

Locuri de pescuit v.2 Beta

adaugă informații pe hartă

Posibilitatea de a marca pe harta locurilor de pescuit informații utile comunității pescarilor. Se pot plasa markere și geometrii. Fiind un proiect în plină dezvoltare, vă așteptăm cu idei aici. Fă click pe buton și începe.

Categoria informații generale: 0 colecții

Fotografii şi filmări

Nicio imagine/filmare în galerie.

Click aici pentru a adăuga imagini/filme în galeria acestei locaţii de pescuit.


Capturi realizate la Balta Otveşti

Nicio captură înregistrată pentru această locație.

Fii primul care o face, click aici și rămâi în istorie, înregistrează captura ta!

Partide de pescuit la Balta Otveşti

Nicio partidă. Această poate însemna că există partide înregistrate dar autorii au ales un nivel de confidențialitate altul în afară de liber.

La 20km de Balta Otveşti:

Autor + date:

Locul a fost adăugat de către Radu Pop în 8 iunie 2012 .

Link către acest loc de pescuit

Instrumente:

Ai pescuit aici ? Înregistrează-ți partida.

Partidă

Date greşite, incomplete sau neactualizate ?

Modifică