Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

scrie

Braconaj la barajul Udeni -Arges 2012

De mai mult timp au aparut niste plase de 1x1 si cu un plumb in jumatate care se numesc parasute,si sint total interzise,totusi unii din inconstienta le folosesc.Risca dosar penal.

de Ivan Gabriel, Vineri, 6 Iulie 2012, 2074 afisari, rating maxim


Va salut.Am o firma de pescuit si obiectul de baza este confectionarea articolelor pentru sport si pescuitul sportiv,mai pe romaneste leg muste artificiale de pescuit pentru toti cei pasionati sa pescuiasca la musca artificiala.Acum m-am lovit de un lucru si anume pescuitul cu,,parasuta" o plasa de 1x1 cu un plumb in jumatate si dupa ce o arunca se incurca pestii in ea.Controalele de la AGVPS ARGES si-au facut treaba si au prins foarte multi care foloseau aceste parasute.Am vorbit cu un pescar si mi-a zis ca a primit amenda 150 ron si l-a trecut in baza de date si la a doua abatere il va costa amenda 1000ron si dosar penal.Spuneti voi daca merita.Si eu ca sa-i ajut ,sa-i fac vedete le fac filmari in aceasta ipostaza,si am primit si reprosuri de ce nu-mi vad de treaba mea si sint turnator.Dar ei nu stiu ca tocmai aceasta este treaba mea ,de turnatorie,mai rau ca securistii,aceia nu sint nimic,sau nu vor sa fie.Speram sa -i eradicam repede.


Dă-i notă

Adaugă comentariu

Discuție

Popcev Roland Popcev, 7 Decembrie 2012

organizati-va mai blegilor si voi,si ardetii pe la spate,de sa nu le mai trebuiasca! si pe-aia de nu aplica legea,faceti-le chei,ce naiba,nu stiti?

Adrian Stefan, 11 Iulie 2012

eu i as impiusac si fara putere)imi trebuie doar un pistol fara acte)))))am cativa in vedere)))))

Dorin Tudoreanu, 11 Iulie 2012

Branconajul la romani a devenit sport national, dar nu de foame, ci romanul a observat ca e mai usor sa furi, decat sa muncesti cinstit, asta se promoveaza in ultimii 20 de ani, din pacate.
Merg noaptea, sunt f. bine organizati, au de partea lor majoritatea celor ce ar trebui sa-i anihileze si rad tot.In zona noastra au ramas rauri(Siret) , in unele zone fara peste, baraje fara peste(gen Bucecea,Rogojesti,Lipoveni, Mihoveni,etc,) datorita acestor nemernici.Sa nu mai vorbim de lacul de acumulare Stanca-Costesti de pe Prut, unde s-au concesionat sute de ha, catre niste excroci ordinari, care folosesc plase monofilament si rad tot.Ce e vandabil e ok, ce e mic , fierb si dau la porci.Criminali, eu daca as avea putere ,i-as impusca fara nici o remuscare si as face viermi sa pescuisc la mreana!

Dinu Florin Cirstean, 6 Iulie 2012

Atentie la geamurile de la casa si la integritatea membrilor familiei. V-o spune un om patit. Si inca un pont: nu aveti incredere in cei pe care ii chemati in control. Se poate ca tocmai ei sa va toarne braconierilor.

Radu Pop, 6 Iulie 2012

Foarte bine Gabi, pe ei si pe mama lor ! Sunt tot mai curajosi, tot mai la vedere, nu se mai ascund ticalosii. Ofof, asta reflecta nivelul de trai din pacate.

Citeşte din aceeaşi categorie:

Omul Tem-Bel si Involutia, 16 octombrie 2012, „Viaţa înseamnă evoluţie. Dacă încetăm să mai creştem, fizic şi spiritual, suntem ca şi morţi.” (Morihei Ueshiba)

Are balta peşte, 11 iulie 2012, S-a dus locul meu de vis

E pur si muove, 1 octombrie 2011, Alea iacta est("Zarurile au fost aruncate"-ulius Caesar)-valabil si pentru apele Romaniei,care sunt deja condamnate...

Dilema lui Tom, 10 iunie 2011, Lupul paznic la oi ( sau Tomosoiu paznic pe raul Siret )

Pescuitul: afacere sau placere ?, 2 februarie 2011, O poveste gen "Fratele mai mare"

Fratele mai mare, 22 iulie 2010, Daca cineva îţi cere un peşte ca să-şi astâmpere foamea ,dă-i o undiţă ca să nu-i mai fie foame niciodată ( numai nu-l lăsa să braconeze ).