Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

scrie

Pestele granar ( sau pescarul ignorant)

"Viata este ca o cutie cu bomboane de ciocolata, niciodata nu stii cu ce o sa te alegi" ( replica din filmul Forest Gump)

de Dinu Florin Cirstean, Luni, 13 August 2012, 1456 afisari


Cine nu-si mai aminteste de celebrul film “ FOREST GUMP” precum si de celebra replica “"Life was like a box of chocolates, you never know what you gonna get" ?

Si la pescuit este la fel. Niciodata nu poti sti la ce sa te astepti. Mereu apar lucruri noi, mereu ai câte ceva de învatat.

Asa si eu, poate din necunostere sau poate din totala ignoranta nu am dat importanta unei momeli foarte apreciata de mai multe specii de pesti. O momeala foarte la îndemâna si foarte ieftina.

Este vorba despre boabele de grâu. Boabele de grâu fierte si usor aromatizate cu ce are sau cu ce doreste fiecare.

Cu rusine trebuie sa recunosc ca abia anul acesta am descoperit aceasta momeala. Abia anul acesta am prins primii pesti cu asa ceva.

Singurul lucru suparator este ca intra foarte mult si obletele, dar tinând cont ca la aceste boabe poftesc si babustele, rosioarele, morunasii, cleni si scobarii, aproape ca nici nu mai conteaza ca ne streseaza micii pesti argintati.

O problema care apare în acest pescuit este ca nadirea dureaza poate mai mult decât cea cu alte nade, adica pestele se învata mai greu cu aceasta mâncare, dar din momentul în care se obisnuieste cu ea o consuma în mod constant si chiar exclusiv as putea spune.

Martore la cele ce scriu aici sunt cele câteva partide de pescuit pe care le-am facut în ultimul timp pe râul Siret.

Nadirea trebuie facuta în mod constant si în cantitati relativ mici. Rezultatele sunt mai mult decât surprinzatoare.

Fir întins!

Nu este tocmai o poveste dar este pescareasca.


Dă-i notă

Adaugă comentariu

Discuție

niciun comentariu