Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

scrie

Partida de pescuit Lisaura, Suceava ~ 3 august 2013

Si de nu va ploua, ziua aceasta nu o voi uita...

de Ciprian Cuzuban, Sâmbătă, 3 August 2013, 1079 afisari


Sambata, 3 august.

   Spionul, fratele meu, m-a tot rugat ca sambata aceasta sa mergem neaparat la Lisaura, pe raul Suceava la pescuit, ca are el un feeling (sentiment) ca totul va fi bine, vreme buna si peste mult :) Precizez ca vineri ma durea spatele de Doamne fereste, nu doresc la nimeni asa o durere, dar in ciuda acestui inconvienient marunt am hotarat sa pregatim toate cele trebuincioase pentru nenica scobarul, malaligi si iar mamaligi.

   Si uite ca la 4.30a.m. ne pregatim de plecare, mult ravnita partida a Spionului a inceput.  Am pus tot ce trebuie (asa am crezut) si am plecat inspre Lisaura incantati. Nici bine nu am iesit dintre blocuri in strada principala ca un far se stinge, s-a ars becul. Nu-i nimic, am zis ca in jumatate de ora se lumineaza si politie la ora asta mai rar. Pe la jumatatea drumului nu stiu cum de imi aduc aminte si il intreb pe Spionu' daca a pus mamaliga? La care el: Care? dar n-ai pus-o tu? :))

Vineri seara a ramas sa doarma la mine ca sa putem face pregatirile pentru pescuiala si sa plecam repejor dimineata. Dupa toata pregateala, am zis sa vedem un film, dar la ceas nu ne-am uitat. Dupa ce am vazut un film de toata kakaoa, dar macar comedie cu ceva actori olandezi penibili cu fete de nici in reviste nu gasesti, de am ras pana am trezit familia ~ recomand impotriva stresului (New Kids Turbo - joaca in doua secvente de film si Peter Aerts, celebrul capmion de kickboxing la categoria grea) ~ am reusit sa dormim 3 ore; aceste ore de odihna cred ca au fost efectul intamplarilor de azi.

Intorc masina sa mergem sa luam mamaliga, mamaligile, ca deh' la ce o sa dam? :))

Am ajuns pe malul apei. Am intins betele si am nadit putin ca nu a vrut sa pape din prima. In jur de ora 6a.m. se arata un nor fioros deasupra noastra si cativa stropi deja erau pe apa. Am zis sa merg pana la masina sa iau umbrela, si nici bine nu fac doi pasi stranga ca aluneg pe un lemn ud si buf in apa pe spate. Eram ud tot, inainte sa vina ploaia :)) M-am dezbracat complet, iar Spionu' mi-a dat ce a putut de pe el :)) sa ma pot incalzi, noroc ca e vara si vant :)

Pestele a mancat cam 2-3 ore apoi s-a oprit brusc. Am mai dat nada, am mai spus glume, politica, prostii...nimic, nu a mai vrut sa manance deloc. Am stat pana la ora 13, captura totala, impreuna cu Spionu' a fost de 52 buc (dintre care si o mrenuta frumusica) cu un scor de 4,9 kg.

Concluzia : daca e sa ai o zi proasta, o vei avea cu desavarsire.

 

 


Dă-i notă

Adaugă comentariu

Discuție

niciun comentariu

Citeşte din aceeaşi categorie:

De-ai fi tu delta.... eu ce-as fi?, 11 septembrie 2020, „Am pornit de multe ori spre unde nu gândeam s-ajung și, dintr-odată, am găsit drumul spre Deltă.”( Replică din filmul „Sosesc păsările călătoare” (1984))

Plimbare la ebru, 6 octombrie 2014, La fel ca si anul trecut am fost in spania dar acum am vizitat ebrul

PESCAR ÎN TIMP ŞI SPAŢIU, 23 martie 2013, “Viaţa este un dar pe care îl merităm numai atunci când îl dăruim.” (Rabindranath Tagore)