Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Mergi în enciclopedie la pagina speciei Crap românesc

Crap Moldovenesc cu nuci

Adăugată de Dinu-Florin, 29 iunie 2011

Ingrediente :
- 2 kg crap;
- 250 g nuci ;
- 2 oua;
- 2 linguri sos alb;
- 1/2 pahar vin alb;
- 2 felii de paine ( franzela);
- sare si zahar
Mod de preparare :
Crapul se curata bine de solzi si de maruntaie , se spala , i se scoate sira spinarii si retul de oase , apoi se pune pe un servet la uscat.
Din restul ingredientelor facem un amestec omogen cu care umplem crapul pe care-l legam apoi cu o sfoara subtire si il saram . Crapul se va aseza intr-o tava in care avem putin ulei si va fi introdus in cuptor circa 40 de minute. Din cand in cand va fi stropit cu vin alb. Se serveste cald .


Comentarii:

Lasă un comentariu

(niciun comentariu)