Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

Mergi în enciclopedie la pagina speciei Ştiuca

Ficăţei de ştiucă în unt

Adăugată de Dinu-Florin, 29 iunie 2011

Aceasta reteta feste una dintre retetele Marelui Maestru RADU ANTON ROMAN ( Dumnezeu sa-l odihnesca !)
Ingredinete :
* 50 g unt;
* 50 ml vin ;
* sare, piper, marar tocat foarte marunt;
* 200 g ficatei de stiuca ( cunoscatorii pun la prajit si stomacul pestelui);
Mod de preparare :
Curatam pestele de maruntaie. Cu mare grija indepartam fierea de pe ficat , fara sa o spargem. Ficatul ( si stomacul) le spalam foarte bine si le taiem in lung cu un cutit fin.
Intr-o tigaie incingem foarte bine untul la foc mic iar cand sfaraie adugam bucatile de ficat si stomac.Se intorc bucatile de ficat ( care sunt foarte fragede) dupa aproximativ un minut iar apoi dupa inca unul se pot scoate ( daca provin de la un peste mai mare de 2 kg , se mai pot lasa un minut sau doua).
Se presara cu marar tocat foarte fin si se servesc calde-fierbinti, eventual dupa ce am stors cateva picaturi de lamaie peste ele.
POFTA BUNA !


Comentarii:

Lasă un comentariu

(niciun comentariu)