Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Acțiuni antibraconaj

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 9 Mai 2013, 1535 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 3 interesant, 0 neinteresant.


În perioada premergatoare Sarbatorilor de Pasti, sub coordonarea Directiei de Politie Transporturi – I.G.P.R., politisti din cadrul Sectiilor Regionale de Politie Transporturi Constanta, Craiova, Galati, Timisoara si Bucuresti au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor de braconaj piscicol, precum si a comertului ilegal cu produse piscicole.

Astfel, pe parcursul a cinci zile, au fost controlate 302 ambarcatiuni si 82 de autovehicule. Totodata, au fost verificate 617 autorizatii/permise/licente, precum si 36 puncte de debarcare.

Politistii au constatat 61 de infractiuni, dintre care 56 privind pescuitul si acvacultura, doua de evaziune fiscala, tot atâtea privind infractiunile la regimul transportului naval si una de fals în declaratii, aplicând totodata 39 de sanctiuni contraventionale, în valoare de aproximativ 15.600 de lei. În urma actiunilor, au fost confiscate 26 de unelte de pescuit (o ancora cu lanseta si mulineta, 5 plase monofilament, 3 prostovoale, 19 setci si 8 napatci), o ambarcatiune si 140 de kilograme de peste, de diferite specii (crap, obleti, fitofag, platica si salau).

Valoare bunurilor confiscate se ridica la 26.000 de lei. Astfel de actiuni vor continua si în perioada urmatoare, în cooperare cu Agentia Nationala de Pescuit si Acvacultura si Garda Nationala de Mediu

Sursa : "www.ziartop.ro"


adaugă comentariu

Discuție: