Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Antibraconaj- Jandarmeria Botosani

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 8 Iunie 2017, 822 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 3 interesant, 0 neinteresant.


Jandarmeria Botosani :
Acțiuni ale jandarmilor pe linie piscicolă și cinegetică
Acțiunile jandarmilor pentru verificarea respectării reglementărilor legale pe linie de pescuit, acvacultură și protecția fondului cinegetic, executate în minivacanța de 1 iunie, s-au finalizat cu aplicarea a șapte sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4600 de lei.
Patru dintre acestea au fost date pentru deținerea de câini ogari și metis de ogari, în urma verificărilor efectuate pentru prevenirea braconajului în fondul de vânătoare nr.28 Vlăsinești.
Pe acumularea Rogojești, jandarmii au aplicat amenzi celor trei pescari care au fost depistați fără permis de pescuit sportiv sau au reținut pești sub dimensiunile legale minim admise, în acest caz cinci știuci mai mici de 40 de centimetri.
În perioada următoare, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va desfășura, în colaborare cu Clubul Sportiv Bucovina Fishing, o campanie de informare a pescarilor sportivi, având ca scop cunoașterea de către aceștia a principalelor reguli care stau la baza existenței și conservării unui fond piscicol bogat și variat.
Una dintre normele stabilite de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.23/2008 privind pescuitul și acvacultura o reprezintă permisiunea pescuitului în apele colinare și de șes, în habitatele piscicole naturale, cu maxim patru undițe sau lansete cu câte două cârlige fiecare.
De asemenea, cantitatea maximă de pește ce poate fi reținută zilnic de către un pescar sportiv este de maxim 5 kilograme, cu excepția cazului în care s-a pescuit un singur exemplar a cărui greutate depășește 5 kilograme.


adaugă comentariu

Discuție:

Dinu Florin Cirstean spune:14 Iunie 2017

Din pacate nu.

Radu Pop spune:14 Iunie 2017

Da, oameni frumoși cei de la Neumarkt în ceea ce privește partea cu sponsorizările. Cunoști persoane din conducere ? Am cochetat cu ideea unei colaborări, de multă vreme, între dumnealor și acest portal dar ... sincer m-am abținut de când toată lumea călărește Facebook și mai nimic altceva, respectiv aici .... n-am cuvinte. Dar trecem și repetăm: cunoști ?

Dinu Florin Cirstean spune:12 Iunie 2017

Da sponsorul principal la liber. Sponsorul principal.... oare cine o fi, daca acest campionat national se numeste: " Campionatul national de spinning, pescuit din barca- Neumarkt"? Am fost si anul trecut si dupa cum ziceam e la liber, chiar la foarte liber, si e la rece, mereu la rece, numai eu am umplut de cateva ori frigiderele....

Radu Pop spune:12 Iunie 2017

Pune ceva la rece Dinule, pentru participanti si organizatori, de ce nu

Dinu Florin Cirstean spune:11 Iunie 2017

Sa rimeze probabil cu spinning, pt ca provine din "Bucovina spinning". Asta era numele vechi. Glumesc desigur. Asa au hotarat conducatorii, poate pt cazurile cand se participa si la concursuri internationale, sau... nu stiu. Clubul are 2 ramuri distincte, ocrotirea acvafaunei si participarea si organizarea de concursuri. Luna viitoare organizam concursul de campionat national de la Bicaz, si desigur vom avea si echipaje participante. Eu voi face parte din partea administrativ-organizatorica.

Radu Pop spune:10 Iunie 2017

Bravo vouă Bucovina Fishing. Dar ca si o paranteza, de ce "fishing" si nu "pescuit" ?

Dinu Florin Cirstean spune:8 Iunie 2017

Actiunea antibraconaj piscicol a fost pe Rogojesti, raul Siret, cu barcile.