Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Braconaj piscicol, descoperit de oamenii legii

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 16 August 2013, 1536 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 0 interesant, 0 neinteresant.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând şase bărbaţi care pescuiau cu plase monofilament. 

Un tânăr de 20 de ani şi altul de 18 au fost prinşi deţinând 11 plase în lungime de 655 de metri şi 34 de kilograme de peşte. 
Într-o altă locaţie au fost găsiţi, într-o ambarcaţiune tip lotcă, doi bărbaţi de 39, respectiv 38 de ani, care pescuiau cu 12 plase având o lungime de 390 de metri, având capturată cantitatea de 69 de kilograme peşte.

Alţi doi bărbaţi, de 37, respectiv 60 de ani au fost depistaţi având asupra lor nouă plase în lungime de 317 metri şi 18 kilograme de peşte. 

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării plasele monofilament în lungime de 1.362 de metri, iar cantitatea de 121 de kilograme de peşte, evaluată la 284,5 de lei, a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil. Cei şase bărbaţi sunt cercetaţi pentru pro-ducerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă tip mono-filament. 

 

Sursa : " Cuget Liber"


adaugă comentariu

Discuție: