Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Braconaj piscicol la un iaz din judetul Vaslui

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 16 August 2013, 1568 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 0 interesant, 0 neinteresant.


Politistii vasluieni au intocmit dosar penal pentru patru persoane din judetul Iasi care au fost identificate pescuind ilegal la un iaz de la o ferma piscicola din orasul Negresti. 

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, cei patru barbati, toti din satul Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, au fost prinsi de paznicii fermei piscicole. Politistii au actionat impreuna cu o patrula de jandarmi si au descoperit ca barbatii pescuiau cu mai multe setci, cantitatea totala de peste prins fiind de 203 kilograme, crap si sturion.     

"Aceasta cantitate a fost predata administratorului fermei piscicole. In cauza a fost intocmit dosar penal in conformitate cu prevederile O.U.G. 23 din 2008 privind pescuitul si acvacultura, pentru practicarea pescuitului fara respectarea reglementarilor in domeniu", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.   

Potrivit legislatiei in vigoare, nedetinerea licentei de pescuit sau a unei autorizatii de pescuit comercial, pescuit recreativ sau sportiv constituie infractiune si se sanctioneaza cu amenda de la 6.000 lei la 10.000 lei si interzicerea dreptului de a pescui pe o perioada cuprinsa intre 1 si 3 ani.

 

Sursa : "Buna ziua Vaslui"


adaugă comentariu

Discuție:

Dorin Tudoreanu spune:2 Septembrie 2013

Branconierii n-au nici un fel de scrupule, daca au tupeu si intra in ''casa ''(iazul) omului si intind setcile, pai in apele naturale dati-va seama ce se intampla!