Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Braconieri pe Brateş opriţi cu focuri de armă

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 15 Iulie 2013, 1557 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 0 interesant, 0 neinteresant.


În timpul unei acţiuni specifice de prevenire a faptelor de braconaj piscicol, lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au observat pe lacul Brateş o barcă din care două persoane pescuiau cu plasele.

“Poliţiştii de frontieră s-au deplasat către cele două persoane, care la vederea echipajului au aruncat plasele în apă şi au început să vâslească în ritm alert.

Deoarece nu s-au oprit la solicitarea verbală a poliţiştilor de frontieră, acestea au fost somate legal prin executarea unui foc de armă în plan vertical, reuşindu-se reţinerea lor”, ne-a declarat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Plasele de pescuit de tip monofilament cu lungimea totală de 400 m şi barca în valoare de 3.000 de lei au fost confiscate, iar celor doi pescari de ocazie le-a fost întocmit dosar penal.

 

Sursa : "http://www.viata-libera.ro"


adaugă comentariu

Discuție: