Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Braconierii din Ciurea-iasi

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 16 August 2013, 1511 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Politistii din cadrul Sectiei 2 Politie rurala Ciurea au actionat in noaptea de miercuri spre joi, intre orele 02.00 - 06.00, în vederea combaterii braconajului piscicol si sanctionarii persoanelor care desfasoara activitati de braconaj.

"Cu aceasta ocazie, în jurul orelor 03.30, a fost identificat în trafic un autoturism ce se deplasa catre judetul Vaslui, în care se aflau patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 si 28 de ani, toti din comuna Ciurea, judetul Iasi.

În urma controlului efectuat, în portbagajul autovehiculului au fost gasite o cantitate de 15 kg de peste, o plasa si alte ustensile folosite pentru pescuit.

Tinerii au fost condusi la sediul sectiei pentru cercetari, si s-a dispus ridicarea în vederea confiscarii a bunurilor si materialelor gasite", a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Toti cei patru tineri s-au ales cu dosar penal. 

Sursa : "Buna ziua Iasi"


adaugă comentariu

Discuție: