Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Controale pe apa

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 18 Februarie 2014, 1889 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 0 interesant, 0 neinteresant.


Jandarmii au inceput o serie de actiuni de control pe malurile raurilor Timis si Bega.

La sfarsitul saptamanii trecute numai putin de 50 de pescari au fost verificati in locurile de pescuit, atat de pe raza orasului Timisoara cat si de la Parta. Jandarmii au inceput aceste actiuni pentru a preveni braconajul piscicol.

Avand in vedere ca si in zilele urmatoare se anunta vreme numai buna pentru pescuit, oamenii legii au anuntat ca actiunile se vor extinde atat la Lugoj pe raul Timis, cat si in localitatile din zona, pe cursul raului Bega.

Din cei 50 de impatimiti ai pescuitului recreativ/sportiv care au fost controlati, 6 dintre ei nu detineau permise de pescuit sau nu aveau documentele vizate pentru anul in curs.

Pentru nerespectarea legii, jandarmii au aplicat fiecaruia dintre contravenienti o amenda de 200 de lei.

Jandarmii le readuc aminte pescarilor, ca practicarea pescuitului recreativ/sportiv, se poate face in baza permisului de pescuit, tip card plastifiat, insotit de dovada achitarii taxei de autorizare pentru anul 2014 (chitantei), sau a ultimului talon de pensie, dupa caz. Clubul Lugoj al AJVPS Timis a anuntat ca pana in acest moment aproximativ 350 de pescari au vizate permisele la zi. Anul trecut s-au aflat in evidentele clubului 700 de pescari.

 
Sursa : "Lugoj On-line"
 

adaugă comentariu

Discuție: