Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Dosare braconaj 2014

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 20 Ianuarie 2014, 1879 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci aflați la data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30 în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 252B din satul Tamași au efectuat semnal regulamentar de oprire unui auoturism care circula pe segmentul de drum respectiv.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor și a mărit viteza de deplasare fapt pentru care echipajul de poliție a procedat la urmarirea autovehiculului pe o distanta de aproximativ 3 km.

La volanul autoturismului a fost identificat D. Mihaiţă, de 20 de ani, iar în vehicul se aflau D. Claudiu de 44 ani și H. Romeo de 24 de ani, toți din comuna Tamași. În portbagajul mașinii polițiștii au găsit 6 plase tip monofilament și cantitatea de 20 de kg. de pește.

D. Mihaiţă și D. Claudiu au devenit recalcitranți, provocând scandal prin ţipete și injurii, fapt pentru care s-a luat măsura imobilizării lor și conducerii la sediul Postului de Politie Tamași.

Din cercetări a rezultat că cei trei s-au deplasat cu autoturismul pe lacul de acumulare Galbeni de pe raza comunei N. Bălcescu, unde cu o barca au mers pe albia lacului și au montat cele 6 plase de tip monofilament, pe care în jurul orelor 21:30 le-au strâns, au încărcat peștele și plasele în autoturism și s-au deplasat spre domiciliu.

Cele 20 de kg. de pește și cele 6 plase tip monofilament au fost ridicate în vederea confiscării.

Faţă de D. Mihaiţă s-a luat măsura reținerii permisului de conducere pentru o perioada de 30 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere de plase de pescuit tip monofilament și braconaj piscicol.

Sursa :desteptarea.ro"


adaugă comentariu

Discuție:

Cypa Deea spune:13 Februarie 2014

Asa e foarte bine .Dar ar trebuie in toata tara sa se ia masuri Bune.