Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

În vizorul oamenilor legii

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 8 Mai 2013, 1457 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


Politistii de la Serviciul de Ordine Publica, Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul Rutier, dar si de la politiile municipale, orasenesti si sectiilor de politie rurala, împreuna cu jandarmii si reprezentantii Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, au desfasurat, zilele trecute o razie de amploare în întreg judetul.

Potrivit celor spuse de comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvânt al Politiei Olt, scopul actiunii a fost acela de aparare a patrimoniului piscicol si a integritatii acestuia, combaterea faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal, circulatia, colectarea, depozitarea, prelucrarea primara si comercializarea produselor piscicole, precum si asigurarea unor conditii de piata corecte, atât prin eliminarea produselor de provenienta ilicita cât si protejarea mediului înconjurator. Astfel, în timpul misiunii, oamenii legii au constatat 13 infractiuni la Ordonanta de Urgenta a Guvernului 23/2008, privind pescuitul si acvacultura. Totodata, au fost controlate opt societati comerciale si trei asociatii de profil, dar si verificate un numar de 122 autovehicule.

Opt dintre persoanele controlate sunt cercetate pentru comiterea unor fapte penale la regimul piscicol. Oamenii legii au fost nevoiti sa aplice 16 sanctiuni contraventionale, în valoare totala de 12.000 lei, fiind confiscate si plase monofilament, prostovoale si 120 kilograme de peste. Pentru prevenirea si combaterea faptelor de braconaj piscicol, îndreptate împotriva habitatelor piscicole, a colectarii, transportului si comercializarii ilegale a produselor rezultate din activitatile ilegale de pescuit, politistii, jandarmii, dar si reprezentantii Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura vor desfasura astfel de actiuni si în urmatoarea perioada.

 

Sursa : " Gazeta Oltului"


adaugă comentariu

Discuție: