Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Cei mai frumosi pesti exotici se nasc la Acvariul din Galati

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 16 Octombrie 2012, 1365 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


Desi pare o joaca de copil, sa ingrijesti pestii exotici nu este chiar usor. In acvarii apa trebuie sa aiba nu mai putin de 28 de grade Celsius si nu mai mult de 30. Le trebuie exact acelasi tip de lumina si neaparat plantele subacvatice cu care sunt obisnuiti. Nici meniul nu este neglijat.

In acvariul de la Galati traiesc peste 800 de exemplare din 68 de specii. Cele mai frumoase sunt pestii discus, xifor sau pestii luptator. Cu totii sunt supravegheati in perioadele de imperechere si monitorizati atent, sa nu se imbolnaveasca.

Specialistii vand puii obtinuti in captivitate sau ii dau la schimb altor acvarii din Grecia, Italia sau Olanda. Cel mai scump costa 200 de lei, iar cel mai ieftin 2 lei.

 

Sursa : " Pro TV"


adaugă comentariu

Discuție: