Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Peşte viu scos din plămânul unui copil de 12 ani

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 5 Iunie 2012, 1483 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 4 interesant, 0 neinteresant.


Medicii din India au operat un baiat, in varsta de 12 ani, pentru a-i scoate din plamani un peste. Anil Barela inghitise pestele de noua centimetri in timp ce se juca intr-un rau.

 

Conform The Times of India, baietii inghit foarte des pesti vii pentru a se distra, numai ca acesta a ajuns in plaman in loc de stomac.

Anil a inceput brusc sa aiba probleme cu respiratul si i s-a facut urgent o radiografie, in momentul in care nivelul oxigenului din sange a scazut ingrijorator.

Medicii au decis sa actioneze imediat si, in urma unei operatii care a durat 45 de minute, pestele a fost scos, in viata.

Doctorul care s-a ocupat de acest caz, Pramod Jhawar, sustine ca nu s-a mai confruntat niciodata in cariera sa de 20 de ani cu o astfel de situatie.

“Pestele era inca viu in momentul in care bronhoscopia a fost efectuata, cauzand functionarea necorespunzatoare a ambilor plamani”, a precizat Pramod.

sursa: stirileprotv.ro


adaugă comentariu

Discuție: