Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Somni canibali în Germania

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 22 Septembrie 2012, 1477 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 3 interesant, 0 neinteresant.


De ceva vreme râurile şi lacurile germane se confruntă cu probleme serioase din cauza somnilor uriaşi. Unele specimene au ajuns să măsoare şi 2,5 metri, iar mulţi dintre ei au început să golească apele de peşti.

În multe zone au făcut ravagii şi printre lebede şi, după ultimele cercetări efectuate de către specialiştii germani, somnii au devenit şi canibali.

Au fost date exemple în urma studierii efectuate pe râul Isen din Bavaria, unde nici măcar raţele şi lebedele nu mai sunt în siguranţă. Pescarii germani s-au plâns că multe ape au fost golite de peşti din cauza somnilor, care au ajuns la dimensiuni nenaturale în Germania.

Somnul este cunoscut ca un peşte ce nu-şi mănâncă semenii, dar în zilele noastre, cel puţin în Germania, s-au constatat multe astfel de cazuri.

S-a ajuns la concluzia că a controla populaţia de somni din Germania este dificil pentru că exemplarele mari sunt greu de prins, iar capturarea lor cu plase nu se poate face deoarece acestea sunt interzise pe majoritatea apelor germane.

 

Sursa : " AVENTURI LA PESCUIT"


adaugă comentariu

Discuție: