Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Un pește cu inima mare

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 15 Aprilie 2013, 1322 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Japonezii au expus publicului o specie de peste rara si ale carei caracteristici au uimit oamenii de stiinta.

La acvariul din Tokyo Sea Life Park, organizatorii au expus un peste extrem de rar. De ce i-a uimit pe biologi si pe oamenii de stiinta? Pentru ca nu are solzi iar sangele sau este transparent, pentru ca nu contine hemoglobina, substanta care da culoarea rosie sangelui, informeaza dailymail.co.uk.

Pestele a fost capturat in 2011 in Oceanul Arctic de niste pescari. Foarte putine se stiu despre misteriosul peste spune biologul Satoshi Tada. "Din fericire, avem un mascul si o femela. Si s-au inmultit in ianuarie" a declarat acesta. Faptul ca vor exista mai multe exemplare le va permite oamenilor de stiinta sa-l studieze pentru a-i afla secretele creaturii.


Cercetatorii cred ca pestele poate supravietui fara hemoglobina pentru ca are o inima neobisnuit de mare si se foloseste de plasma pentru a conduce oxigenul in organism.

 
 
Sursa : " Stirile Pro TV"

adaugă comentariu

Discuție: