Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

700 de lire sterline amendă pentru 10 cleni braconaţi

Un articol de Flavius Coșeri, publicat 26 Noiembrie 2011, 1645 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 5 interesant, 0 neinteresant.


Lupta împotriva braconajului este luată în serios în alte părți, unde cei prinși sunt pedepsiți exemplar.

Un astfel de caz s-a încheiat recent în Anglia cu o amendă aparent amețitoare, dacă o comparăm cu numărul peștilor braconați, dar care cu siguranță îi va descuraja pe cei care vor ocolească legile pescuitului.

Trei indivizi care au fost prinși cu o geantă în care aveau 10 cleni pescuiți ilegal pe râul Wye au fost condamnați de tribunalul din Hereford la o amendă totală de 726 de lire sterline.

Agenția de Mediu a apreciat munca celor care au ajutat la strângerea probelor, arătând că în acest fel lupta împotriva braconierilor va deveni mult mai eficientă. Autoritățile au și o linie telefonică unde astfel de fapte pot fi raportate.

Sursa: Angling Times


adaugă comentariu

Discuție:

Desa spune:15 Februarie 2012

aici 2 romani au fost prinsi pe rau la pastrav si au fost amendati cu 3000 de euro,,apoi au mai fost prinsi odata si au stat la parnaie

Radu Pop spune:28 Noiembrie 2011

Nu e dracul chiar asa de negru, vorba aia. Sau nu toti dracii-s asa negri. Dracul sa-i ia pe dracii de braconieri. Pace.

Dinu Florin Cirstean spune:28 Noiembrie 2011

Total gresit Raducu. Telefonul pleaca inainte ... Sau mai bine spus , cred ca graficele pentru zilele si zonele care vor fi controlate se fac impreuna cu reprezentantii braconierilor, se discuta acolo : Cand va convine ? pe la ce ora ? Stiti, nu vrem sa va deranjam, dar trebuie ... etc, etc , etc.". OFFFFF OOOOFFFFUUUTTTT pe toti sa fff----ti !

Radu Pop spune:28 Noiembrie 2011

Da, de acord. Dar la noi, cand pleaca controlul pe ape, instantaneu pleaca si telefonul cu aceasta stire si catre braconieri. Vai ! Oribil ce se intampla la noi in Comuna Primitiva.

Dinu Florin Cirstean spune:28 Noiembrie 2011

Indiferent de nationalitate ceea ce conteaza este modul in care stiu unii sa impuna civilizatia, caci trebuie sa fim seriosi si sa recunoastem , exista si ceva genetic , o alta mentalitate in occident , dar in general civilizatia se impune cu forta. Daca ai calcat o data pe bec si ai platit pentru chestia asta , a doua oara nu cred ca-ti mai convine sa o faci.

Radu Pop spune:28 Noiembrie 2011

Posibil sa fie "Bulgăroi cu ceafa groasă".

Dinu Florin Cirstean spune:28 Noiembrie 2011

Sau sunt bulgari ? Eu ma refeream la rusi si ucraineni.

Dinu Florin Cirstean spune:28 Noiembrie 2011

Aha... englezi pur sange...
Astia sunt furnizorii de setci monofilament si ecrane, cel putin in zona asta de tara unde vietuiesc eu.

Radu Pop spune:28 Noiembrie 2011

Numele lor sunt: Angel Angelov, Yordan Talev si Asen Valkinov.

Dinu Florin Cirstean spune:28 Noiembrie 2011

Au figuri de romani parca.

Flavius Coșeri spune:26 Noiembrie 2011

Acolo se face ceva pentru a proteja fauna piscicola,pe cand la NOI doar se distruge ...Asta tine si de mentalitate.Nu ma mira faptul sa aflu ca cei trei nu sunt englezi.