Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Anglia acuză România de FURT la campionatul mondial de pescuit la CRAP!

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 26 Octombrie 2012, 1541 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


 

Englezii au plecat suparati de la Campionatul Mondial de pescuit la crap, desfasurat in septembrie pe Lacul Corbu!

 

Romania a devenit campioana mondiala la ea acasa, dar englezii sustin ca romanii au trisat! Acestia acuza ca pestii erau obisnuiti de luni bune cu momeala folosita de romani si ca nimeni n-a avut nicio sansa in fata lor. Reprezentantii Serbiei si Bulgariei s-au prins si au cumparat momeala de aici ca sa obtina un loc pe podium!

Managerul echipei engleze, Ian Huntington, a declarat in The Independent ca gestul romanilor este lipsit de fair play, dar ca nicio regula nu a fost incalcata.

"Am primit o lectie grea, e greu sa ne revenim din socul asta. Dupa doua ore de concurs am inceput sa ne punem intrebari legate de momeala. E greu sa prinzi un peste obisnuit doar cu un anumit tip de momeala. Am aflat ca se lucra la asta inca din luna mai!", a declarat acesta.

Cei din Serbia, Bulgaria si Portugalia au aflat ce se intampla si au reusit sa cumpere momeala din Romania. Restul de echipe, printre care Anglia si Franta - favorite, nu au fost pe faza si au esuat. "Puteam sa castigam, eram pregatiti pentru asta!", sustin britanicii.

Sursa :" Strile PRO TV"

 

 


adaugă comentariu

Discuție: