Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Balena care explodează

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 2 Aprilie 2012, 3084 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 6 interesant, 0 neinteresant.


O balena de 50 de tone a esuat pe o plaja din Taiwan.Uriasul cetaceu a starnit uimirea celor care l-au vazut dar si interesul cercetatorilor.

Acestia au decis sa transporte balena intr-o hala, unde urma sa fie analizata cu atentie, insa operatiunea de transport s-a dovedit a fi una foarte complicata si cu incidente.

Balena a fost ridicata de pe plaja cu trei macarale si cu ajutorul a 50 de muncitori, care au reusit sa o urce pe un trailer dupa 13 ore.

Cand totul parea ca decurge conform planului, a intervenit un incident la care nimeni nu se astepta: balena a explodat in timpul transportului, in trafic.

Explozia a imprastiat organele interne pe strada, pe masinile parcate pe trotuare, pe trecatori si pe vitrinele magazinelor.

In final, ceea ce a mai ramas din balena a ajuns intr-o hala a Universitatii Taiwan.

 

 

Sursa: PRO TV


adaugă comentariu

Discuție: