Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Braconierii de calcan

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 4 Mai 2012, 1479 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


Oamenii legii ( politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta) au identificat, în urma acțiunii, două ambarcațiuni rapide cu cinci români la bord, care reușiseră să pescuiască 300 de kilograme de calcan în perioada e prohibiție.

Întreaga cantitate de peşte, în valoare de 3.700 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil.

Poliţiştii de frontieră au confiscat şi ambarcaţiunile și echipamentele are se aflau pe acestea, bunuri evaluate la aproximativ 8.000 de euro.

Mai mult, cei cinci români vor fi cercetați în stare de libertate pentru mai multe fapte, printre care pescuit în perioada e prohibiție, nedeținere a autorizației de pescuit comercial și deţinerea şi transportul peştelui fără documente legale.

 

Sursa : " AVENTURI LA PESCUIT "


adaugă comentariu

Discuție:

Ivan Gabriel spune:9 Iulie 2012

Bravo la baieti ,s-o tina tot asa ca la noi la Pitesti au disparut parasutistii 95%.Bucurie mare pentru noi pescarii amatori.Stiu ca avem baieti care isi fac bine treaba si ne rugam pentru ei ca Domnul sa-i ajute si-i va ajuta.Numai asa mai putem da inainte nu cu distrugerea cum incepuse unii cu parasute sau curent.Dar cum facem cu unii politisti care baga curentul electric.De acestia cine sa se ocupe?.Cred ca erau din gasca lui Basescu,se cam duc si acestia ,vine judecata Domnului peste ei,dispar ca florile uscate.