Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Cernobîlul şi efectele sale

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 4 Septembrie 2012, 1625 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


Efectele accidentului nuclear de la Cernobîl se văd şi după 26 de ani. În bazinul de răcire de lângă reactorul numărul 4 au apărut mai multe specii mutante de peşti care depăşesc 200 de kg.

Cel mai grav accident din istoria energiei nucleare a produs o serie de schimbari iremediabile in natura. Flora si fauna din acea zona au avut de suferit, insa cei care se ocupa de decontaminarea zonei se bat cu pumnul in piept si spun ca nivelul radiatiilor a scazut mult si specii salbatice de animale traiesc acum in conditii optime.

Imaginile copiilor atinsi de malformatii si boli precum cancer sau anomalii nemaivazute sunt absolut ingrozitoare. Se spune ca efectul radiatiilor dupa explozia din 1986 este mai mare decat cel produs de explozia bombelor atomice de la Hiroshima si Nagasaki, in 1945. Mai mare chiar decat dezastrul de la Fukushima, care a tinut cu sufletul la gura intreaga lume in marie 2011.

Pestii mutanti sunt unul dintre cele mai putenice exemple. Chiar si acum, la 26 de ani dupa explozie, langa centrala pot fi vazuti pesti mai mari decat iti poti imagina.

http://www.youtube.com/watch?v=WnO9SevdCZ8

Americanii spun ca un grup de pesti mutanti a migrat din Rusia si a ajuns pana in apele din Florida. Un scafandru i-a filmat in apropiere de Boynton Beach. "Sunt atat de mari incat ar putea inghiti fara probleme un scafandru", a declarat americanul, socat de cele vazute.

 

Sursa: "STIRILE PRO TV"


adaugă comentariu

Discuție:

Cristian Alexandru Isar spune:14 Septembrie 2012

apar trei somni raducule ... frumosi cei drept... o multime de crapi iar celalalt link apar 2 bibani de epave nicidecum monstri de cernobal

Radu Pop spune:5 Septembrie 2012

Acum ce sa credem oare ?
In filmul de pe YouTube apar pur si simplu 2 simpli .... normali, nici macar nu depasesc 50kg cred.
In cel de-al doilea link apar 2 bibani de epava, simpli .... normali, nimic deosebit.
Poate ca stirea are o samanta de adevar dar imaginile nicio legatura.