Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Comunicat ANPA - Permise pescuit 2013

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 17 Ianuarie 2013, 5882 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 5 interesant, 0 neinteresant.


             ÎN ATENȚIA PESCARILOR

Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv eliberat de A.N.P.A in anul 2012 si a chitanţei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2013 sau a talonului de pensie, după caz, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea I, a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură. 

 

Click aici pentru Ordinul FINAL privind prohibitia 2013, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in 19 martie 2013

 

Sursa: "ANPA"


adaugă comentariu

Discuție:

Popcev Roland Popcev spune:5 Februarie 2013

CE se intampla cu faptul ca ordinul 15 este anticonstitutional?!?!?!?